>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
T 823

thereignman

Użytkownik
Nara po 3.0 ładnie ogarneła wczoraj McHale też fajnie, Stosur mi zrobiła minusa, dzis set Broady i jeszcze Dodin ogarnie mam nadzieje. Jutro znowu Nara po 2.0 i McHale z handi gemowym i 2:0
Przecież Osaka puściła ten mecz bokiem, więc nie wiem dlaczego dziś chcesz ją ponawiac, jak ona wtopi 0-2 z Wang!

T 823

thereignman

Użytkownik
Caroline Dolehide 2-0 @ 4.77 vs Oceane Dodin , 23:00 , tenis WTA Quebec
Pinbet
(Kurs w Unibet @ 4.90 na 2-0)
Kursiwo warte gry. Dodin to &quot;tenisowe drewno&quot;. Jej gra jest ukierunkowana jedynie na bezpośrednio wygrywane punkty. Ona nie kalkuluje i inaczej grać nie będzie. I bardzo dobrze, bo w grze Dodin wszystko jest na pełnym ryzyku. Jak narazie wyniki i przebieg dotychczasowych spotkania pokazuje że w tym roku w Quebec taka gra nie prowadzi do sukcesu. Ponadto Oceane nie zadziwia swoją grą, a więcej gwiazdorzy. Dolehide nie ustępuje siłą, a z końcowej linii to ona posiada większy potencjał, ponadto jak już wspomniałem Caroline potrafi grać równie efektownie i mocno jak jej rywalka. W moich oczach to ona jest faworytką, a te kursiwo to jest mega kosmos. Polecam z całego serducha!

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
jak Real zrobi 1:0 to potopi wszystkich, co wczoraj nawygrywali.
Stream do Napoli? wczoraj jakiś dobry człowiek rzucił streamy i działały miodnie
Usagoals.com - w HD, bez lagów - bynajmniej moje spotkanie Spartaka.
Broady to jest nieśmieszny żart i te lagi na bani w najważniejszych momentach meczu, tragicznie to wygląda.

T 823

thereignman

Użytkownik
panie koszykowkaa aka chomik prosze o spokoj ????
Już mi się znudziło zakładanie nowych kont po to, aby tylko jechać non stop gimbaze (nie trawie tej rasy), nie widziałeś wpisu ? Kiedyś na tym forum zbanowano wiele osób a na drogę dano im radę aby wyszli na swierzę powietrze, warto abyś tam dołączył. Tamci też myśleli że są bogami forum a okazali się zwykłymi ..... I gimbazami

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
administratorzy tego forum sa zajebisci napierw przedluzaja bana na nicku qrchuck, gdy ban sie konczy nagle nie ma dostepu nawet do swojego konta, cyrkowcy w takim razie prosze o usuniecie tego konta bo zwody robicie lepsze jak w Misiu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom