jak to nie znasz nazwisk w poprzednim wcieleniu byles specem od nbaNie znam na pamięć nazwisk i się nie jaram nimi. Widziałem mecz i dostrzegam potencjal, jak jesteś jednym z tych co lubią pisać nazwiska literkę w literkę to pakuj lepiej tornister do gimnazjum
Belineli
Rozgrywający chyba się zwie Hacket
Zmiennik rozgrywającego
Ten niski skrzydłowy, taki chudzielec z brodą
Wysoki skrzydlowy także rzuca dobrze, chyba co Melli, albo to też niski skrzydłowy
Jest jeszcze jeden niski rzucający z ławki
Tam jest mega potencjal strzelecki...
Viborg-Velje
Bts w 1 poł
@3.60
Nie wiem, ale wiem, że wyleczyłem się z WTA/Czelków na amen.Broady
Broady czemu?
panowie ktoś-coś-kiedyś sobie operował kolano?
jest sens czekać na en-ef-zet? ile się czeka teraz?
Typy na żywo - Live betting
W tym dziale poruszamy jedynie kwestie związane z zakładami bukmacherskimi.
grubySkive-Frederica
over 2.5
@1.66 grubo
over 1.5 ht
@2.43
kumpel w lipcu na Open'er Festival w Gdyni zrobił sobie kuku, a za tydzień ma artroskopię. także chyba to nie jest jakoś specjalnie długo.panowie ktoś-coś-kiedyś sobie operował kolano?
Ja,zerwane więzadło krzyżowe i łąkotka.panowie ktoś-coś-kiedyś sobie operował kolano?
Mega potencjał - trzy ostatnie mecze: 32%; 30%; 24%;Nie znam na pamięć nazwisk i się nie jaram nimi. Widziałem mecz i dostrzegam potencjal, jak jesteś jednym z tych co lubią pisać nazwiska literkę w literkę to pakuj lepiej tornister do gimnazjum
Belineli
Rozgrywający chyba się zwie Hacket
Zmiennik rozgrywającego
Ten niski skrzydłowy, taki chudzielec z brodą
Wysoki skrzydlowy także rzuca dobrze, chyba co Melli, albo to też niski skrzydłowy
Jest jeszcze jeden niski rzucający z ławki
Tam jest mega potencjal strzelecki...
Artroskopia to bardziej diagnostyka niż sama operacja kolana.kumpel w lipcu na Open'er Festival w Gdyni zrobił sobie kuku, a za tydzień ma artroskopię. także chyba to nie jest jakoś specjalnie długo.
Jeszcze się mecz nie skończył