Ta... KumpelJakie polecacie takie dobre bonusy powitalne bo ja się w to nie bawiłem oprócz całorocznego a kumpel chcę zacząć swoją "przygodę" ???? ?
Oby szybko nie skończył Praktycznie wszędzie są te same u ziemniaków, więc jak bym miał zaczynać od zera to w fortunie patrząc przez pryzmat ostatnich miesięcy ????Jakie polecacie takie dobre bonusy powitalne bo ja się w to nie bawiłem oprócz całorocznego a kumpel chcę zacząć swoją "przygodę" ???? ?
Mi szła chyba około 2dni do mBankuile idzie wypłata z LVBET na konto i czy ma znaczenie do jakiego banku?
No weź nie przy wszystkich ????Ta... Kumpel
PlusUrawa- kawasaki (2:1) next goal urawa @2.5
W pierwszym meczu urawa przegrała 1:3. Teraz grają z przewaga i chyba im sie chce jeszcze cos strzelic.
Nie znam się na tenisie, ale kiedyś tego kuta...a Istomina oglądałem w Portugalii jak w "żywe oczy" oddał mecz jakiemuś juniorowi. Tak mnie w....ił, że opisałem ten "mecz" w dziale nawet ????ciekawe czy Istomin to jeszzcze odda bo to jest sprzedawaca pierwyj Sort
Alize Lim @3,12
Od połowy 2seta tak biega jakby nie miał sił albo po prostu mu się nie chciało ????A przywale se, Istomin podejrzane niedobiegań do piłek.
Sporo powyżej 10k sądzę, miałem tam spore obroty a najwyżej byłem chyba 160Ile muszy wygrać, żeby zająć 1 miejsce w sts?
STS jeżeli masz do wyciągnięcia więcej niż stawkaKtóry buk ma opcje zamykania zakładu przed końcem zdarzenia?