>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Włosi i ich mecz wyglądają jak typowy mecz do pierwszej bramki. Jak wcisną to się szybcy napastnicy odpala na kontry. Póki co to bez tempa, pomysłu i kopia sobie bez właściwie akcji.
Jak będzie długo 0:0 to nie ma chyba co wchodzić, ale jak pojawi się 1:0 to myślę, że druga wcisną spokojnie.
Ogląda ktoś Kosowo? Chyba bez celnego strzału, jest tam w ogóle szansa na gole? Bo ze statystyk marnie to wygląda.
Była bramka dla finów (spalony) i ze 2-3 sytuacje Kosowa (ale nie 100%)

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dałem przed meczem, że w meczu Włochy - Izrael będzie over 1,5 gola. Wejdzie? Bo mogę zamknąć kupon i nic nie stracić.
Meczu nie oglądam. Ale kiedyś miałem podobny problem. Taśma weekendowa, wszędzie over 1,5 i w jedynym była lipa. Był równo na zwrot stawki, mówię a zamknę stawka się zwróci a tam nie wejdzie. I co? byłem &quot;stratny o stawkę&quot; a 2 tysie obok nosa a wszystkie sekcje &quot;wygrana&quot;. Tylko, że tam była jakaś 60+ min ale jednak.Zamykanie jedynie potrzebne jest na -15% stawki gdy są nerwowe końcówki albo w ogóle to omijać szerokim łukiem.
gratulacje grac45 za typy na rożne ????
szkoda że nie miałem czasu dzisiaj w robocie zajrzeć na forum...
Warto czasem pochodzić po działach ;)

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Meczu nie oglądam. Ale kiedyś miałem podobny problem. Taśma weekendowa, wszędzie over 1,5 i w jedynym była lipa. Był równo na zwrot stawki, mówię a zamknę stawka się zwróci a tam nie wejdzie. I co? byłem &quot;stratny o stawkę&quot; a 2 tysie obok nosa a wszystkie sekcje &quot;wygrana&quot;. Zamykanie jedynie potrzebne jest na -15% stawki gdy są nerwowe końcówki albo w ogóle to omijać szerokim łukiem.
Warto czasem pochodzić po działach ;)
Zgadzam się zamykanie to tylko przy jakimś wyniku 4:1 dla świętego spokoju, zamykanie na ratowanie wkładu na dłuższą metę się nie kalkuluję.

artsik 3

artsik

Użytkownik
Gram 6 zakładów na live. Coś czuje, że worek z golami się rozwiąże ????
Irlandia vs Serbia
Liczba goli, Powyżej (1.5) 2,60 ⛔
Mołdawia vs Walia
Liczba goli, Powyżej (1.5) 1,93 ✅
Macedonia vs Albania
Liczba goli, Powyżej (1.5) 2,70 ✅
Islandia vs Ukraina
Liczba goli, Powyżej (1.5) 2,55 ✅
Turcja vs Chorwacja
Liczba goli, Powyżej (1.5) 2,45 ⛔
Włochy vs Izrael
Liczba goli, Powyżej (1.5) 1,64 ⛔