coś było? Czy o głowę chodzi? ????Teraz kusi zagrać na Sevastova ale pytanie czy jej się coś nie stało poważnego
Była bramka dla finów (spalony) i ze 2-3 sytuacje Kosowa (ale nie 100%)Włosi i ich mecz wyglądają jak typowy mecz do pierwszej bramki. Jak wcisną to się szybcy napastnicy odpala na kontry. Póki co to bez tempa, pomysłu i kopia sobie bez właściwie akcji.
Jak będzie długo 0:0 to nie ma chyba co wchodzić, ale jak pojawi się 1:0 to myślę, że druga wcisną spokojnie.
Ogląda ktoś Kosowo? Chyba bez celnego strzału, jest tam w ogóle szansa na gole? Bo ze statystyk marnie to wygląda.
Meczu nie oglądam. Ale kiedyś miałem podobny problem. Taśma weekendowa, wszędzie over 1,5 i w jedynym była lipa. Był równo na zwrot stawki, mówię a zamknę stawka się zwróci a tam nie wejdzie. I co? byłem "stratny o stawkę" a 2 tysie obok nosa a wszystkie sekcje "wygrana". Tylko, że tam była jakaś 60+ min ale jednak.Zamykanie jedynie potrzebne jest na -15% stawki gdy są nerwowe końcówki albo w ogóle to omijać szerokim łukiem.
Warto czasem pochodzić po działachgratulacje grac45 za typy na rożne ????
szkoda że nie miałem czasu dzisiaj w robocie zajrzeć na forum...
Ale kim jest ten Bonadio?Patrząc na statystyki oraz miejsce turnieju warto zainteresować się meczem Brown - Bonadio
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1605544
Kurs na Bonadio bardzo atrakcyjny a Brown na maczce nigdy nie był mistrzem. Ofc gwarancji nie ma
Zgadzam się zamykanie to tylko przy jakimś wyniku 4:1 dla świętego spokoju, zamykanie na ratowanie wkładu na dłuższą metę się nie kalkuluję.Meczu nie oglądam. Ale kiedyś miałem podobny problem. Taśma weekendowa, wszędzie over 1,5 i w jedynym była lipa. Był równo na zwrot stawki, mówię a zamknę stawka się zwróci a tam nie wejdzie. I co? byłem "stratny o stawkę" a 2 tysie obok nosa a wszystkie sekcje "wygrana". Zamykanie jedynie potrzebne jest na -15% stawki gdy są nerwowe końcówki albo w ogóle to omijać szerokim łukiem.
Warto czasem pochodzić po działach
Zwykły grajek ale to Włochy i mafia może mieć tutaj interes. Póki co wynik jest wyrównanyAle kim jest ten Bonadio?
Czemu minus ???? ?
mówisz, że warto? wszedłbym może też po 4.2Sevastova mecz. Kurs 4.1.