Ani Nadal ani Federer nie wygra USOpen...Jakby jeszcze Nadal i Federer zaliczyli wylot, to w ogóle by się cała drabinka zrobiła otwarta u facetów ????
Niemiec Wygra na moje a może Thiem też jest niezłyAni Nadal ani Federer nie wygra USOpen...
Też jestem podobnego zdania, ale wiesz, patrząc teraz na drabinkę widać dysproporcję olbrzymią między jej górną, a dolną częścią I gdzieś tam z tyłu głowy jest, że w górnej jest Federer i Nadal, a na dole ciężko szukać faworytów, chociaż ja akurat chciałbym, żeby WS zaczęli wygrywać też inni, żeby uwierzyli, że można i jeszcze ciężej trenowali i na poważnie podchodzili do tenisaAni Nadal ani Federer nie wygra USOpen...
Dorzuce jeszcze po 3.60
Jaki Niemiec?Niemiec Wygra na moje a może Thiem też jest niezły
Mischa Zverev może ????Jaki Niemiec?
minusCzuje ze dzumhur to bierze Dzumhur mecz 2.8 jak dojdzie do pieciosetowki to dzumhur all in bo mlody rusek.ma male doswiadczenie w, 5 minuuuussss
Nie no albo gadamy poważnie, albo kręcimy bekę... ????Mischa Zverev może ????
Mówiłem tak przy 14:8 jak mi neta wywaliło a teraz 14:13 może jeszcze ugrają ????Immortals dno
Chyba faktycznie sie pospieszylemMówiłem tak przy 14:8 jak mi neta wywaliło a teraz 14:13 może jeszcze ugrają ????
Spokojnie ja nie znawca Tenisa jestem i chciałbym żeby ktoś wygrał z nie faworytówNie no albo gadamy poważnie, albo kręcimy bekę... ????