verno
Znawca - Hokej
???? HHAHAHA dziś taka forma że wiedziałem o tym golu ????San Marino over 0.5 @7.00 czuje to cały dzień ????
???? HHAHAHA dziś taka forma że wiedziałem o tym golu ????San Marino over 0.5 @7.00 czuje to cały dzień ????
3:0 prowadzi w 3 secie ale tamten mlody wzial medicala, zeby nie skreczowal gówniarzchallek sevilla Ojeda Lara Ricardo win 1.80
Dzięki mistrzu ???????? HHAHAHA dziś taka forma że wiedziałem o tym golu ????
niesamowite ???????? HHAHAHA dziś taka forma że wiedziałem o tym golu ????
Niech szybko oni i Bryany kończą mecze, bo chcę obejrzeć Del Potro z ThiememNo i włączyłem i od razu Kontineny przełamały, elegancko
Kontineny już 1:0, powinni szybko ogarnąć. Bryanów nie grałem dzisiaj, nie przekonują mnie ostatnioNiech szybko oni i Bryany kończą mecze, bo chcę obejrzeć Del Potro z Thiemem
Kwestia nie jest, żeby stawiać miliony, ale żeby być skutecznym i wykorzystywać takie czutki, jak Ty dziś, przecież jak patrzyłem na statystyki, to San Marino miało 2 strzały niecelne oddane dopiero w drugiej połowie i sobie myślałem, że jednak wyczucie Cię myliło, a tu zaraz patrzę powiadomienie, że bramkaMoże nie kokosy bo nikt raczej więcej by nie stawiał na San Marino ale czutka już była od rana i pre też poszło ???? .
Ja w ogóle debli nie grałem, interesują mnie szybkie mecze tylko ze względu na to, żeby zbyt późno Delpo z Thiemem nie graliKontineny już 1:0, powinni szybko ogarnąć. Bryanów nie grałem dzisiaj, nie przekonują mnie ostatnio
Moim zdaniem bardzo, ale to bardzo pewny typ.Ide
można ci ufac bo na csie sie nie znam, ja tylko liga legend?
Być może, ale w tej formie co teraz jest North to grałbym AKO te dwa bety, ale w Unibecie nie można ich łączyć.To już lepiej North - LDLC imo
Szczerze mówiąc to tu akurat bardziej ciesze się że to wyczułem bo gol dla San Marino to WOAHHH niż z tej kasy, zarobiłem wcześniej ????Kwestia nie jest, żeby stawiać miliony, ale żeby być skutecznym i wykorzystywać takie czutki, jak Ty dziś, przecież jak patrzyłem na statystyki, to San Marino miało 2 strzały niecelne oddane dopiero w drugiej połowie i sobie myślałem, że jednak wyczucie Cię myliło, a tu zaraz patrzę powiadomienie, że bramka