seta odrobił, zobaczymy dalej aktualnie 1.25 kurschallek sevilla Ojeda Lara Ricardo win 1.80
Mam nadzieję, że przeczucie Cię nie myli ????San Marino over 0.5 @7.00 czuje to cały dzień ????
Za chwilkę North gra z LDLC warto poczekać. Nort na Dreamhack-u pokazał się z naprawdę dobrej strony. Ciort wie czy nie będzie chciał odpocząć po wczorajszym finale. A z drugiej strony pingwiny to raczej nie przeciwnik dla North więc kurs dość wysoki. Ja poczekam.Ide
można ci ufac bo na csie sie nie znam, ja tylko liga legend?
O zadnym cisnieniu nie wspomnial. Powiedzial po prostu, ze liczy na Lewego, bo jest przygotowana jakas niespodzianka jezeli te gole strzeli. I zakladam, ze ta niespodzianka pewnie byla juz tak samo przygotowana przed meczem z Dania. Wiec nie wprowadzaj ludzi w blad, nie dodawaj od siebie i nie pisz glupot, ze jest jakies cisnienie w reprezentacji i beda grali wszystko na Lewego byleby te gole strzelil. Bo dzisiaj pewnie nawet o tym nie mysla, a wychodza zeby wygrac i zamazac slaby wystep z Dania. Jeszcze napisales to w taki sposob, jakby to bylo nie wiadomo jakim sekretem i Borek sie WYGADAL, jezu... ????Skończyłem właśnie oglądać Misję Futbol (Pol, Szpaku, Smoku i Borek). Borek wygadał sie, że jest ciśnienie w kadrze dotyczące grania na Lewego, który ma dzisiaj 3 bramki strzelić, bo PZPN ma jakąś niespodziankę przygotowaną dla niego (będzie miał wtedy 49 bramek i przegoni w Lubańskiego w rankingu).
Dobra, to jeszcze sobie posłuchaj przedmeczówki z Sawicki, Koźmińskim i Bońkiem. Przed meczem z Danią nic nie było przygotowane, teraz Ty wprowadzasz ludzi w błąd.O zadnym cisnieniu nie wspomnial. Powiedzial po prostu, ze liczy na Lewego, bo jest przygotowana jakas niespodzianka jezeli te gole strzeli. I zakladam, ze ta niespodzianka pewnie byla juz tak samo przygotowana przed meczem z Dania. Wiec nie wprowadzaj ludzi w blad, nie dodawaj od siebie i nie pisz glupot, ze jest jakies cisnienie w reprezentacji i beda grali wszystko na Lewego byleby te gole strzelil. Bo dzisiaj pewnie nawet o tym nie mysla, a wychodza zeby wygrac i zamazac slaby wystep z Dania. Jeszcze napisales to w taki sposob, jakby to bylo nie wiadomo jakim sekretem i Borek sie WYGADAL, jezu... ????
Odrazu mówie, grałem wczoraj na Cabal/Mayer, wygrali dość łatwo mocni są ????Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do meczu Kontinen/Peers - Cabal/Mayer? Będę mega wdzięczny ????
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=763772&lang=pl&eid=563921&lid=763772&ci=278&si=4Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do meczu Kontinen/Peers - Cabal/Mayer? Będę mega wdzięczny ????
Ja odwrotnie, śledzę Kontinenów od początku turnieju i liczę, że ogarną ???? Masz link jak wczoraj?Odrazu mówie, grałem wczoraj na Cabal/Mayer, wygrali dość łatwo mocni są ????
rublev 1 set 1.95
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3BfPany mógłby ktoś zarzucić linkiem do meczu Kontinen/Peers - Cabal/Mayer? Będę mega wdzięczny ????