>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Wygrali Luke wierzysz w usa bo ja raczej nie dziękuje ,zobacze jak będe się czuł ,zostane tak do 3:15 i znikam spać ,muszę emocje przespać
Pozdrawiam

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a ktos smial sie , ze ludzie przegrali kase , bo grali zwyciestwo Francji z Luksemburgiem po kursie 1,02 ???? tego prawie nikt nie gral pre , ale pomyslcie ile kasy buki zarobily na calym swiecie od 75 -90 min na live , gdy ludzie ladowali miliony na Francje ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
a ktos smial sie , ze ludzie przegrali kase , bo grali zwyciestwo Francji z Luksemburgiem po kursie 1,02 ???? tego prawie nikt nie gral pre , ale pomyslcie ile kasy buki zarobily na calym swiecie od 75 -90 min na live , gdy ludzie ladowali miliony na Francje ????
No to jaja niestety z Luxemburgiem 0-0 ja bym ładował overa 2,5
debla miałem po 1.21 mirza/peng ,ogladne jeszce Usa z ciekawosci
Nie mogłem się skonsultować z Expertem Tomkiem to poszłem po kursie ,niestety ,tak to bywa już
Czuje z eten mecz był ustawiony n a0-0 pod mafie i buki zeby zarobili sporo kasy bo sporo ładowało overki
Ja czekam na naszych i też ładuje sporo jak nie wygramy to Polska piłka zejdzie na psy jak cały sport ,oprócz atletyki i żużla i skoków

gmark 765

gmark

Użytkownik
po kim na kort wchodzi Zverev? a debla to przegrala rumunka szkoda Sorribes pod siatka robila cuda
Mowisz ze szkoda hiszpanki? A te 5 metrowe dwa DFy na 0-30 przy 4-4? Albo kolejny spory na dobry start w TB. Tez zawalila.

lobot 644

lobot

Użytkownik
hehe bylo 4:1 dla mugu patrze kurs na kvitova 1 set 12.5 mowie wjade za 20 dyszki ale odpuscilem i poszedlem sie kapac przychodze a tu straty odrobione :p

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Muggsy under 5,5 asów to było promo turnieju, nie zapeszam, ale statsy były konkretne tylko raz na 21 meczów Garbine zaserwowała więcej. Grubo wszedłem w STS z podatkiem, ale cóż, tylko oni mieli

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Muguruza od niewykorzystanych bp na 5:1 zjazd w dół w grze, proste błędy, petra złapała pewność i ciężko będzie o 2:0 ale puki piłka w grze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom