>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Po prostu Ci zawodnicy z dolnej części drabinki nie mają nic do stracenia a ten turniej i losowanie, które się tak ułożyło, może sprawić, że dla jednego z nich będzie to turniej życia.
Dlatego każdy będzie walczył jak lew do samego końca, a najpewniej Ci co już są raczej bliżej końca kariery... Dlatego Anderson czy Lorenzi walczą na 100%, ale to też z drugiej strony nerwy i wkurzenie Andersona, bo zaczyna mu coraz więcej nie wychodzić...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Też wam tak forum muli i nie wchodzi?
Nie ma sensu,dziś grać na USA, coś czuję,że Argentyna to weźmie. Wzmocniła się bardziej niż w poprzednich meczach,będzie wyrównanane spotkanie.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No i Anderson wygrał szkoda że wcześniej nie ogarnął. Dobry mecz był, a Kevin potwierdził że potrafi grać na returnie i w wymianach daje radę

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Super z 0-4 na 5-4 i cały meczyk wygrają jest pięknie jak pisałem wam z epowalczą dziewczyny 6 gemow z rzędu wyczyn

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Też wam tak forum muli i nie wchodzi?
Nie ma sensu,dziś grać na USA, coś czuję,że Argentyna to weźmie. Wzmocniło się bardziej niż w poprzednich meczach,będzie wyrównanane spotkanie.
Tak muli mi forum nie wybija strony jak odświeżam i długo się ładuje
to obyś miał racje z koszem ,ja zagrałem wciemno jak Finów po 1.74 ale wygrali w dogrywce jest piękny dzień

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom