>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Broady/Muhammad w pierwszym secie smecz do skończenia za pierwszym razem - za drugim w siatkę, przy setowej. W drugim secie - to samo, z tym, że na pierwszą meczową. Nie zasłużyły na to, każdą dłuższą wymianę przegrywały.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
no i szybki ⛔ ta Muhhamad to się piłki nawet boi, ten ostatni punkt to pokazał. Już debla bab nie ruszam, można jedynie się pośmiać z tego i puszczać filmiki instruktażowe jak nie powinno się grać.
przestan, dostala z dwoch metrow petarde, Ty pewnie by sie stal i patrzyl a i tak bys tej pilki nie odbil, swoja dorga to parodia straszna trafia na lepsza pare i moze ugraja ze 3 gemy nie wiecej.

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
przestan, dostala z dwoch metrow petarde, Ty pewnie by sie stal i patrzyl a i tak bys tej pilki nie odbil, swoja dorga to parodia straszna trafia na lepsza pare i moze ugraja ze 3 gemy nie wiecej.
Może akurat u mnie to nie wyglądało na zbyt mocne odbicie, ale sam spróbowałem i dalej te WTA czasem próbuję, jednak to zawsze jest 50/50.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Miałem pograć, że strzelą gospodarze drugą, bałem się kontry na 0:2, pograłem z Verno over 1,5 po 2,45 - oby po karnym były w tym temacie same ✅ ????
Edit: no i niestety :p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Może akurat u mnie to nie wyglądało na zbyt mocne odbicie, ale sam spróbowałem i dalej te WTA czasem próbuję, jednak to zawsze jest 50/50.
obejrzalem koncowke i pod siatka wszystkie cztery wygladaly jakby pierwszy raz graly debla, a przeciez Azja cos tam w itfach walczyla, Irigoyrn doswiadczona i chyba najlepsza z calego towarzystwa, Rosatello tez swoje pogrywala na maczce glownie we wloszech, a Broady najlepiej chyba wychodzil serwis, ale nie ogladalem od poczatku wiec..

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
jutro fajnie sie zapowiada granie w kosza u18 w turnieju w Radomiu, Wilno dzisaj po kursie 5.15 z Craxa wygralo mecz ponad 40oma, mocny Poznan, i Cracovia ze slabeuszami bedzie krecila hc na minus trzeba sie przyjrzec bo buki za cholere nie ogarniaja tych kursow na te druzyny, slaba Stella, wrzuce cos jak sie zaczna mecze ciekawe czy tylko inne buki to maja procz ruska.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
jutro fajnie sie zapowiada granie w kosza u18 w turnieju w Radomiu, Wilno dzisaj po kursie 5.15 z Craxa wygralo mecz ponad 40oma, mocny Poznan, i Cracovia ze slabeuszami bedzie krecila hc na minus trzeba sie przyjrzec bo buki za cholere nie ogarniaja tych kursow na te druzyny, slaba Stella, wrzuce cos jak sie zaczna mecze ciekawe czy tylko inne buki to maja procz ruska.
Obserwowałem to. Dawaj jak będziesz miał coś na oku.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj nie ogarniały ale jutro skorygują i już tak opłacalne nie będzie do gry

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Dzisiaj nie ogarniały ale jutro skorygują i już tak opłacalne nie będzie do gry
pewnie tak ale jak juz grac to tylko na Wilno w tym turnieju to co zrobili w dwoch meczach dzisaj to fajna sprawa, szkoda, ze kursow nie daja przed meczowo bo bym ich ladnie naprowadzil a tak to troche na szybkiego trzeba analizowac. Zawsze jednak da sie cos trafic, czesto przy duzym prowadzeniu w 1 kwarcie daja hc z kosmosu na rywali, na sucho nic nie bede pisal jak sie zaczna mecze cos sie wymodzi.

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
pewnie tak ale jak juz grac to tylko na Wilno w tym turnieju to co zrobili w dwoch meczach dzisaj to fajna sprawa, szkoda, ze kursow nie daja przed meczowo bo bym ich ladnie naprowadzil a tak to troche na szybkiego trzeba analizowac. Zawsze jednak da sie cos trafic, czesto przy duzym prowadzeniu w 1 kwarcie daja hc z kosmosu na rywali, na sucho nic nie bede pisal jak sie zaczna mecze cos sie wymodzi.
Co to za turniej w tym Radomiu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom