T
823
thereignman
Użytkownik
Wang 2-0Janowicz 2-0 @ 2.05
Na noc: Wang 2-0 @ 3.20 - Nara
Pinbet
No i nara
Wang 2-0Janowicz 2-0 @ 2.05
Na noc: Wang 2-0 @ 3.20 - Nara
Pinbet
No i nara
Nie rób tegoAoyama / Yang @2.60
Za późno, ale z ciekawości zapytam: dlaczego? ????Nie rób tego ????
Bo mam przeciwniczki, a jak ktoś na forum wybiera jakiś typ przeciwny do mojego, to jego wchodziZa późno, ale z ciekawości zapytam: dlaczego? ????
No i to jest mocny argumentBo mam przeciwniczki, a jak ktoś na forum wybiera jakiś typ przeciwny do mojego, to jego wchodzi ????
Aoyama / Yang @2.60
Atlanta-New Enlgland
Powyżej 11rr.
Kurs 3
Tak żem czuł ????Kern @4.15
Kern wygra min. 1 set @2.2
Fortuna
EDIT
Jednak żałosny poziom ITFów. Myślałem, że koleś coś gra jak ograł bez problemów Roberta. Raczej małe szanse nawet na seta.
U mnie wszystko w porządku, ale ja się prawie z domu nie ruszam. Jedynie do sklepu i pracy ???? Tylko że ja nie mam problemu z pogodą, w sensie może być fatalnie, a ja i tak raczej czuję się dobrze.Wiem że to nie forum NFZ ale mam do was pytanko, czujecie się ostatnio słabo przez tą pogodę? Od kilku dni codziennie mam temp 35.4/35.5 szczególnie do południa a czasem i cały dzień, ktoś coś ???? ??
Ja nigdy właśnie nie miałem problemów z pogodą ale teraz jakoś dziwnie najpierw miałem temp 38 wieczorem a rano 35.4 i tak trzyma od kilku dni ???? może wyziębiony jestem od lodu jak hokeja oglądamU mnie wszystko w porządku, ale ja się prawie z domu nie ruszam. Jedynie do sklepu i pracy ???? Tylko że ja nie mam problemu z pogodą, w sensie może być fatalnie, a ja i tak raczej czuję się dobrze.
To nie pogoda to przez bukmacherke.Wiem że to nie forum NFZ ale mam do was pytanko, czujecie się ostatnio słabo przez tą pogodę? Od kilku dni codziennie mam temp 35.4/35.5 szczególnie do południa a czasem i cały dzień, ktoś coś ???? ??
Bukmacherka-kilka latTo nie pogoda to przez bukmacherke.