>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
na jutro proponuje
lukaku gol+ psg-1 + juve gol + chelsea -1 + bayern -1 = 5.808 po podatku
co sądzicie ?:&gt;
Obawiałbym się Chelsea i Bayernu. Nie przekonują jakoś mocno grą, chociaż z drugiej strony rywale kiepscy. Co do reszty myślę, że warto by było spróbować, tylko że Lukaku gol to pewnie po jakieś 2.2 jest czy ile?

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Petersburg -1,5 @2,19
Sochi nie przegra @3,2
A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysł :)
Chociaz moze cos by z tego bylo, bo dzis skorzystalem z dwoch typow na hokej z tego forum i obydwa w plecy... Nie wiem jak Wy na hokeju wychodzicie na plus ale szacunek :)

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysł ????
Chociaz moze cos by z tego bylo, bo dzis skorzystalem z dwoch typow na hokej z tego forum i obydwa w plecy... Nie wiem jak Wy na hokeju wychodzicie na plus ale szacunek ????
Hokej to moim zdaniem jedną z najlepszych dyscyplin do typowania. Liga czeska fińska khl i NHL to dają tak łatwo zarobić że szok.

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Hokej to moim zdaniem jedną z najlepszych dyscyplin do typowania. Liga czeska fińska khl i NHL to dają tak łatwo zarobić że szok.
Niby tak, ale jakos nie widze prawidlowosci. Ale przyznaje, nie sledze zbytnio. Do przodu jestem zwykle tylko na nhl, inne ligi zagrywam od święta zwykle sugerujac sie glosami forum i zwykle wybieram te zle glosy :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom