No na bank nie ... Już po postawieniu żałowałem że nie dałem ich ot po tym samym kursie i pewnie zrobią mi na złość i.wygraja w dogrywce ale mam takiego triple też z WH
Obawiałbym się Chelsea i Bayernu. Nie przekonują jakoś mocno grą, chociaż z drugiej strony rywale kiepscy. Co do reszty myślę, że warto by było spróbować, tylko że Lukaku gol to pewnie po jakieś 2.2 jest czy ile?
Jakaterynburg KHL 4,50 wiem ze na siedem meczy na lodowisku w Jaroslawiu oni wszytsko w plecy ale teraz 5-0-2 do bilansu gospodarzy 3-2-2 po takim kurse sprobowac mozna
A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysł
Chociaz moze cos by z tego bylo, bo dzis skorzystalem z dwoch typow na hokej z tego forum i obydwa w plecy... Nie wiem jak Wy na hokeju wychodzicie na plus ale szacunek
Czy ktoś może wie, czy przelewy z Neteller na Skrill są możliwe? Bo widzę, że Skrillem na Neteller można wpłacić.
I czy przelewy są od razu?
Dzięki za odpowiedź.
A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysł ????
Chociaz moze cos by z tego bylo, bo dzis skorzystalem z dwoch typow na hokej z tego forum i obydwa w plecy... Nie wiem jak Wy na hokeju wychodzicie na plus ale szacunek ????
Niby tak, ale jakos nie widze prawidlowosci. Ale przyznaje, nie sledze zbytnio. Do przodu jestem zwykle tylko na nhl, inne ligi zagrywam od święta zwykle sugerujac sie glosami forum i zwykle wybieram te zle glosy