L
0
luminosity
Użytkownik
Pre jest przyzwoicie natomiast na live jest słaboa w tym twoim buku oferta bogata jak w bet365 , ruskich itp ? na pilkie nozna ?
Pre jest przyzwoicie natomiast na live jest słaboa w tym twoim buku oferta bogata jak w bet365 , ruskich itp ? na pilkie nozna ?
No na bank nie ... Już po postawieniu żałowałem że nie dałem ich ot po tym samym kursie i pewnie zrobią mi na złość i.wygraja w dogrywce ale mam takiego triple też z WHmagnita chyba nie wsadzi 3 ;/
w ostatnich sekundach wpadło tym bardziej cieszy-zza firany bts i 2 dla Lechii idzie w dobrym kierunkuIFK - Djurgarden over 1,5 do HT @3,1
Lechia 5@STS 5@ podejrzanie mało jak na osłabienie
Obawiałbym się Chelsea i Bayernu. Nie przekonują jakoś mocno grą, chociaż z drugiej strony rywale kiepscy. Co do reszty myślę, że warto by było spróbować, tylko że Lukaku gol to pewnie po jakieś 2.2 jest czy ile?na jutro proponuje
lukaku gol+ psg-1 + juve gol + chelsea -1 + bayern -1 = 5.808 po podatku
co sądzicie ?:>
3:2 dla JaroslawaJakaterynburg KHL 4,50 wiem ze na siedem meczy na lodowisku w Jaroslawiu oni wszytsko w plecy ale teraz 5-0-2 do bilansu gospodarzy 3-2-2 po takim kurse sprobowac mozna
A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysłPetersburg -1,5 @2,19
Sochi nie przegra @3,2
To jak dla mnie nie jest to warte gry. Myślałem, że jednak trochę więcej. Wiadomo że jest w mega formie, ale bez przesady ????lukaku gol 1.6 w sts ;]
Hokej to moim zdaniem jedną z najlepszych dyscyplin do typowania. Liga czeska fińska khl i NHL to dają tak łatwo zarobić że szok.A juz chcialem sprobowac togliatti dnb po 6,5, ale mnie przekonales ze to glupi pomysł ????
Chociaz moze cos by z tego bylo, bo dzis skorzystalem z dwoch typow na hokej z tego forum i obydwa w plecy... Nie wiem jak Wy na hokeju wychodzicie na plus ale szacunek ????
to ew bez lukaku i bayernu wychodzi @ 2,72 (po podatku)To jak dla mnie nie jest to warte gry. Myślałem, że jednak trochę więcej. Wiadomo że jest w mega formie, ale bez przesady ????
Niby tak, ale jakos nie widze prawidlowosci. Ale przyznaje, nie sledze zbytnio. Do przodu jestem zwykle tylko na nhl, inne ligi zagrywam od święta zwykle sugerujac sie glosami forum i zwykle wybieram te zle glosy