>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
L 0

luminosity

Użytkownik
nie grałem od 1 kwietnia, a teraz okazało się, że STS odkrada ludzi ????
STS nie
LVBet zablokowany w moim banku (sic!)
forBET bez komentarza
Gdzie jeszcze można grać bez problemu?
Sportsbet.io - grasz bitcoinem, w pełni anonimowo, żadnych danych nie chcą prócz maila. Ja gram stawkami over 3000 zł wiec dla mnie idealne rozwiązanie

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Nożna - Bułgaria
Etar 1924 Veliko Tarnovo lub remis @ 2.40
Gospodarze nowy trener + duze problemy z linią defensywną dziś przez kontuzje, warto po bramce wejść w X2.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Ekstraklasa
Piast- Lechia over 2,5 @1,75
Piastowi widać że zależy na 3 punktach, przewaga zawodnika może coś strzelą, albo jakaś kontra Lechii próbuje !
Czarnuszek strzelił ;D Lechia 2-1
✅ ✅

D 319

defox

Użytkownik
Sportsbet.io - grasz bitcoinem, w pełni anonimowo, żadnych danych nie chcą prócz maila. Ja gram stawkami over 3000 zł wiec dla mnie idealne rozwiązanie
zajebiste rozwiazanie biorac pod uwage stabilnosc kursu w ostatnich tygodniach ????

D 319

defox

Użytkownik
A jakie to ma znaczenie dla mnie ? Gram anonimowo i Mam gdzieś skarbówkę ???? , wypłata w 5 min na portfelu. Jest to najlepsze rozwiązanie na Polskę obecnie
chcesz mi powiedziec ze nie obchodzi Cie fakt, ze mozesz tracic nawet nie grajac?

L 0

luminosity

Użytkownik
chcesz mi powiedziec ze nie obchodzi Cie fakt, ze mozesz tracic nawet nie grajac?
Większa szansa ze zyskam, kwestia czasu jak kurs do 5k$ wzrośnie. Gram crypto wiec mam o tym pojęcie.
Ja stawiam bardzo wysokie stawki wiec anonimowość jest dla mnie na 1szymmiejscu

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Dubel dnia z tematu zamyka właśnie 3 bramka Jarosławia ;) a w triplu jeszcze West Ham i znowu cudowny dzień a na jutro grzeją się już postawione beciki z hokeja ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Większa szansa ze zyskam, kwestia czasu jak kurs do 5k$ wzrośnie. Gram crypto wiec mam o tym pojęcie.
Ja stawiam bardzo wysokie stawki wiec anonimowość jest dla mnie na 1szymmiejscu
a w tym twoim buku oferta bogata jak w bet365 , ruskich itp ? na pilkie nozna ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom