G 17 gonicpieniadz Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #569 O Troicki z Dolgo cos knuja Kliknij aby rozwinąć... Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowania
O Troicki z Dolgo cos knuja Kliknij aby rozwinąć... Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowania
55 zdebus Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #571 Niemcy 2 set 7.00 Kliknij aby rozwinąć... - Niemiaszki calkiem padly pod koniec bez podjazdu w ogole, spodziewalem sie ze odpala w koncowce 2 seta tak jak w 1 mialo to miejsce
Niemcy 2 set 7.00 Kliknij aby rozwinąć... - Niemiaszki calkiem padly pod koniec bez podjazdu w ogole, spodziewalem sie ze odpala w koncowce 2 seta tak jak w 1 mialo to miejsce
2,6K mrbrightside Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #573 Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowania Kliknij aby rozwinąć... Jak mozesz zarzucac takie rzeczy tym dwom dzentelmenom ktorzy zawsze daja z siebie 120% ..albo wiecej ????
Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowania Kliknij aby rozwinąć... Jak mozesz zarzucac takie rzeczy tym dwom dzentelmenom ktorzy zawsze daja z siebie 120% ..albo wiecej ????
B 6,9K brajan82 Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #574 No to Finlandia jyz zamieniła sie kursami z Islandia. Warto np. draw no bet na Islandie po kursie 3.2??
No to Finlandia jyz zamieniła sie kursami z Islandia. Warto np. draw no bet na Islandie po kursie 3.2??
G 17 gonicpieniadz Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #575 Pliskova polamana po meczu juz? czy odlamie? Kliknij aby rozwinąć... Wróci teraz
736 raveman Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #576 No to Finlandia jyz zamieniła sie kursami z Islandia. Warto np. draw no bet na Islandie po kursie 3.2?? Kliknij aby rozwinąć... w tym meczu sie nic nie dzieje...
No to Finlandia jyz zamieniła sie kursami z Islandia. Warto np. draw no bet na Islandie po kursie 3.2?? Kliknij aby rozwinąć... w tym meczu sie nic nie dzieje...
3,1K nezus Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #577 Zhang przegra tego seta a w III nie wytrzyma ciśnienia miedzy nogami... Warto odnotować ładne nóżki u Zhang i tą ciasnote między nimi. Pliskova ma kopyta krzywe jak kombinerki... Kliknij aby rozwinąć... Czy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja?
Zhang przegra tego seta a w III nie wytrzyma ciśnienia miedzy nogami... Warto odnotować ładne nóżki u Zhang i tą ciasnote między nimi. Pliskova ma kopyta krzywe jak kombinerki... Kliknij aby rozwinąć... Czy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja?
784 marcusgreen Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #578 w tym meczu sie nic nie dzieje... Kliknij aby rozwinąć... Tak przewidywalem, dlatego dałem under, ale szybka bramka dla Finów mnie zaskoczyła
w tym meczu sie nic nie dzieje... Kliknij aby rozwinąć... Tak przewidywalem, dlatego dałem under, ale szybka bramka dla Finów mnie zaskoczyła
G 17 gonicpieniadz Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #579 Czy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja? Kliknij aby rozwinąć... Podaje dobre typy, wczoraj na przykład jak i w moim temacie, dzis także mnóstwo dobrych Info w dziale ATP czy WTA, wczoraj miałem rację z Makarova Wróci teraz Kliknij aby rozwinąć... A nie mówiłem że Pliska wróci
Czy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja? Kliknij aby rozwinąć... Podaje dobre typy, wczoraj na przykład jak i w moim temacie, dzis także mnóstwo dobrych Info w dziale ATP czy WTA, wczoraj miałem rację z Makarova Wróci teraz Kliknij aby rozwinąć... A nie mówiłem że Pliska wróci
G 17 gonicpieniadz Użytkownik Wrzesień 2, 2017 #580 O moja Kanepi 3.00 z dzialu WTA już prowadzi ????