Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowaniaO Troicki z Dolgo cos knuja
Jak mozesz zarzucac takie rzeczy tym dwom dzentelmenom ktorzy zawsze daja z siebie 120% ..albo wiecej ????Tam będzie 5 setow, w 4 secie Dolgo będzie brał cały czas medicala jako alibii na ewentualne zarzuty fixowania
Wróci terazPliskova polamana po meczu juz? czy odlamie?
Czy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja?Zhang przegra tego seta a w III nie wytrzyma ciśnienia miedzy nogami... Warto odnotować ładne nóżki u Zhang i tą ciasnote między nimi. Pliskova ma kopyta krzywe jak kombinerki...
Tak przewidywalem, dlatego dałem under, ale szybka bramka dla Finów mnie zaskoczyław tym meczu sie nic nie dzieje...
Podaje dobre typy, wczoraj na przykład jak i w moim temacie, dzis także mnóstwo dobrych Info w dziale ATP czy WTA, wczoraj miałem rację z MakarovaCzy da ktos temu typowi bana? Spamuje głupoty, podaje bezsensowne typy i wprowadza w błąd. Gdzie jest moderacja?
A nie mówiłem że Pliska wróciWróci teraz