rogerfede93
Użytkownik
Rafał Majka wygra 14 etap Vuelta a Espana @ 7.50 Bah
Dzisiaj może być dzień Rafała. Trzeba spróbować
Rafał Majka wygra 14 etap Vuelta a Espana @ 7.50 Bah
Dzisiaj może być dzień Rafała. Trzeba spróbować
trochę to i wina ustawiania rankingu i w następstwie losowania , u pań też to widać.o patologi tegorocznego turnieju US Open zwłaszcza mężczyzn świadczy fakt że w finale zagra ktoś z ósemki Querrey, Zverev, Shapovalov, Busta, Poulile Schwarman, Lorenzi Anderson gdzie przy normalnej obsadzie ciężko by było któremuś dojść do 1/4 żę o 1/2 ie wspomnę
Zawsze mnie ciekawi co oznacza dobre źródło ???? .Coco Vandeweghe 2-0 na kursie 3.60 za 1000 pln
Typ z dobrego źródła
Tak wiemy jaki masz rekord w zeszycie za Wimbledon itp a teraz to kosmoso patologi tegorocznego turnieju US Open zwłaszcza mężczyzn świadczy fakt że w finale zagra ktoś z ósemki Querrey, Zverev, Shapovalov, Busta, Poulile Schwarman, Lorenzi Anderson gdzie przy normalnej obsadzie ciężko by było któremuś dojść do 1/4 żę o 1/2 ie wspomnę
agnieszka mu napisała smsa że odpuszczaCoco Vandeweghe 2-0 na kursie 3.60 za 1000 pln
Typ z dobrego źródła
Cocolino ja tak zleje że Isia zakończy dziś kariereagnieszka mu napisała smsa że odpuszcza
Co za mecze dzisiaj ???? Ale na farcie wchodzi ????Co to za veto dziwne ???? NIP to wygra. Polecam do ako NIP @1.66 betrally
Ostatnio grał za tysiaka z "dobrego źródła" i wtopił, ale chyba źródło było wtedy za słabe.Zawsze mnie ciekawi co oznacza dobre źródło ???? .
Nie wiem o co ci chodzi, wyraziłem swoją opinie. Tak naturalnie rankingi nigdzie nie grają i dla tego nikogo chyba nie zdziwi fakt że z grupy w LM wyjdzie Karabach a nie Chelsea, bo tylko na papierze Londyńczycy są lepsi. Co do moich typów to popatrz do działu bo widze że masz za dużo czasu to sobie sprawdz. I naprawdę chomik zmień podejście bo znowu dostaniesz bana i będziesz musiał zakładać nowe konto po raz kolejny.Tak wiemy jaki masz rekord w zeszycie za Wimbledon itp a teraz to kosmos
Rankingi nigdy nie grają i na tym koniec liczenia statystyk. Kiedyś jeden koleś na innym forum ciągle się chwalił 2 miesięczna statystyka z przed jakiegoś okresu nie wiadomo po co. Jakby wiedział co jest po śmierci, Ty robisz to samo
wczoraj ale lipa z wynikami
Rumunia - Armenia 1
Czechy - Niemcy 2
Malta - Anglia 2
@2.50
Rumunia wygrała pierwszy mecz na wyjeździe 5-0. Teraz grają u siebie i mamy kurs ponad @1.50.
W zespole niemieckim nie ma odpuszczania meczów, bo lista chętnych do granie w drużynie narodowej jest ogromna i każdy zawodnik się stara pokazać z jak najlepszej strony. Ostatnie wyniki niemieckich reprezentacji, choćby z tego roku imponujące.
Anglia na podbicie kurs @1.05