eszkej
Użytkownik
Jego miejsce to niektóre challangery i nic więcej na ten moment.widzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
Jego miejsce to niektóre challangery i nic więcej na ten moment.widzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tylerozumiem, ze tyle masz w tym temacie do powiedzenia poza glupota, ktora palnales. Ze mna nie musisz ale mozesz sie ponaciagac z innymi najlepiej na temat narodowsci hehe
King @2.00
To co Seppi wczoraj ???? chociaż nie wiem, bo tego meczu akurat nie widziałemwidzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?
sorry Batory ale nigdzie nie napisalem o jego afrykanskich korzeniach, malo mnie to obchodzi skad jest i gdzie wyemigrowal, moj post byl pisany poz zartem ale jesli tak nie lubisz jak sie pisze podobno o afrykanskich korzeniach to niedlugo bedziesz mial mozliwosc przyjecia do swojego domu pod opieke kilku takich malych "afrykanow" dobra nie ma o czym dyskutowac wogole.Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tyle
i to i to????Imo 6:4 dla Babos
@Albo nie.. ????
Dzisiaj to czekanie za meczami to jakaś paranoja..Jeeez zaczynajcie tego kanterstrajka
eee tam, jest czas na odrobienie lekcji na jutro, ja skorzystałem ; )Dzisiaj to czekanie za meczami to jakaś paranoja..
jeszcze nie przegrałyPisałem w tym temacie jakiś czas temu że gram babosy także z bólem serca o portfela rozliczam na