rozumiem, ze tyle masz w tym temacie do powiedzenia poza glupota, ktora palnales. Ze mna nie musisz ale mozesz sie ponaciagac z innymi najlepiej na temat narodowsci hehe
Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tyle
Rumunia +14.5 z Czarnogora @ 1.91 w 5Dimes
True linie powinna byc Czarnogora -10.5 @1.9
Rumunia +10.5 @ 1.9
Krotko mowiac zanizona linie na Czarnogore o 4 pkt.
Ja nigdzie, nie powiedziałem, że narodowość ma wpływ na typ, poprawiłem po prostu, ot tak. Niech będzie, że to moje czepialstwo. A Twój tekst o jego afrykańskich korzeniach, no jak dla mnie zawiało rasistycznym przywaleniem, czego osobiście nie lubię, tyle
sorry Batory ale nigdzie nie napisalem o jego afrykanskich korzeniach, malo mnie to obchodzi skad jest i gdzie wyemigrowal, moj post byl pisany poz zartem ale jesli tak nie lubisz jak sie pisze podobno o afrykanskich korzeniach to niedlugo bedziesz mial mozliwosc przyjecia do swojego domu pod opieke kilku takich malych "afrykanow" dobra nie ma o czym dyskutowac wogole.
nie bede kolejnymi wpisami nie na temat zasmiecal dzialu, poza tym to Twoje zapytanie jakos tak bezsensownie zabrzmialo, dla mnie to mozesz byc kim chcesz