No właśnie niekonicznie tak. Bo wydaje mi się, że osoby niektóre które grają drobnymi dostały ten bonus, a ja też im napisałem maila, że miałem obrót w zeszłym miesiącu kilka tysięcy i dostałem tą samą odpowiedź."Staramy się oferować bonusy jak najszerszej grupie Klientów, ale ze względu na ich liczbę, nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich. Dużo zależy od częstotliwości gry i wysokości wkładów" Warunki są podawane w zaoferowanym bonusie. Czyli jak ktoś nie gra tysiakami w miesiącu, to...wiecie ????
"Czyli jak ktoś nie gra tysiakami w miesiącu, to...wiecie" akurat to jest bujda na kółkach bo gram w Unibecie normalnie a w fortunie gram 4fun tasiemki więc miesięcznie 30-40zl na to idzie."Staramy się oferować bonusy jak najszerszej grupie Klientów, ale ze względu na ich liczbę, nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich. Dużo zależy od częstotliwości gry i wysokości wkładów" Warunki są podawane w zaoferowanym bonusie. Czyli jak ktoś nie gra tysiakami w miesiącu, to...wiecie ????
Mirza/Peng 1. set @ 1,78
co Cie trapi wiec tym bardziej male znaczenie ma to jakiej jest narodowsci, teraz glupote sam palnales. Siedzisz tylko i sie czepiasz rzeczy, ktore wg Ciebie to i tak bzdury.No faktycznie przy typowaniu to ma wielkie znaczenie skąd i dokąd jego rodzice uciekli
Mówię, jeśli babos zacznie grać jak jej partnerka to bedzieCoś próbować na win Babos/Hlavackova?
a czepiaj sie co mnie to obchodzi jak Ci to poprawia humoroj kurczaczku schizofreniku nie chce mi się z Tobą naciągać, więc niech będzie Twoja racja - czepiam się
Imo 6:4 dla BabosBabos powyzej 10.5 gema 2 set 2.40
Próbuję BK Ventspil w kosza @4.30 Uni
Patrząc na twój post to pewnie przegrała tobie pieniądzewidzieliście co zrobiła ta dziwa Kovalik ?