waldemar629
Użytkownik
Rublov mecz dzis mial awans wiec debel to juz zdecydowanie dla niego sprawa drugorzedna i skupi sie na nestepnym meczu w singluChaczanow/Rublow - Benneteau/Vasselin 2 @1,40
Polecam mocno
Rublov mecz dzis mial awans wiec debel to juz zdecydowanie dla niego sprawa drugorzedna i skupi sie na nestepnym meczu w singluChaczanow/Rublow - Benneteau/Vasselin 2 @1,40
Polecam mocno
Dlatego i nie tylko dlatego uważam to za izi meczRublov mecz dzis mial awans wiec debel to juz zdecydowanie dla niego sprawa drugorzedna i skupi sie na nestepnym meczu w singlu
A Murray/Soares ogarna?Dlatego i nie tylko dlatego uważam to za izi mecz
Ostatni mecz sie męczyli, Lindstedt dobrze wyglada w deblu, ogolnie mecz 60/40, sam pewnie jakos to ruszę, ale kurs za niski jak dla mnieA Murray/Soares ogarna?
To na czysty win nie ma co moze na +gemy dla Lindstedt bedzieOstatni mecz sie męczyli, Lindstedt dobrze wyglada w deblu, ogolnie mecz 60/40, sam pewnie jakos to ruszę, ale kurs za niski jak dla mnie
Mówiłem Thiem ????Thiem już 0:3 ????
Del Potro jeszcze trzydziestki nie ma.. taki dziadek :>Dziadku Delpo, nie uciekaj, bo Lvbet nie dają cashout :grin:
Wiem, wiem. Jednak ze względu na kontuzje nazywam go dziadek, bo niestety tyle z niego zostało.Del Potro jeszcze trzydziestki nie ma.. taki dziadek :>
4