>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
W sumie wracając do meczu Polski jeszcze, to znalazłem coś takiego a propos nie uznanej bramki
Witam. Jestem sędzią .... takim tam... ale jestem i może wytłumaczę: chłopaki z Łotwy sędziowali we 4 (głowny + 2 liniowych i techniczny), ale bez bramkowych i VAR-u czyli systemu powtórek wideo. Taką bramkę mógł uznać tylko sędzią stojący na lini bramkowej(inaczej końcowej).... niestety sędzia asystent A2 (liniowy) musiał przy rzucie wolnym Lewego ustawić się na lini spalonego( w tym wypadku lini muru) i zwyczjnie, po ludzku nie był w stanie zdążyć za strzałem Lewego ( bo i nikt nie miał prawa zdążyć.... nawet bramkarz Kazachów) i na swoje nieszczęście doświadczył tzw. odwrotnej rotacji piłki, czyli po odbiciu się za linią bramkową wróciła do boiska!!! NIE DO ZŁAPANIA PRZEZ CZŁOWIEKA Z CHORĄGIEWKĄ!!! Tylko dlaczego nie było dodatkowych (zabramkowych) sędziów asystentów i VAR-u... nie wiem...

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ja mam pograne 6:0 w 2 secie/under 8.5 w 2secie i DW 3:0 ale jak będzie 2:0 to zamykam ten DW i wam też radzę bo nie dogra imo ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Raczej dogra tego seta a w 3 może skreczować,żeby się nie przemęczać za bardzo ,oby nie bo dobrze się gra na Gemy Serwisowe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom