hurek24
Użytkownik
Tych to podziwiam. Dzięki za typ.Padang remis @4,85
Tych to podziwiam. Dzięki za typ.Padang remis @4,85
Na ławce japońskiej Kagawa, Honda, Okazaki, u Kangurów na ławce Cahill. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ciekawa sprawa z tymi piłkarzami na ławce... Nie chce mi się wierzyć, żeby obie drużyny grały w tym meczu na remis. Australii takie rozwiązanie może by pasowało, bo na koniec grają u siebie z Tajlandią. Japonia z kolei gra na wyjeździe z Arabią Saudyjską i to byłby mecz o awans, nie wiem, czy Japonia by na takie coś poszłaNa ławce japońskiej Kagawa, Honda, Okazaki, u Kangurów na ławce Cahill. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jeśli chodzi o mnie to bym zagrał remis w meczu Japonia - Australia, teraz kurs po @3,20.Ciekawa sprawa z tymi piłkarzami na ławce... Nie chce mi się wierzyć, żeby obie drużyny grały w tym meczu na remis. Australii takie rozwiązanie może by pasowało, bo na koniec grają u siebie z Tajlandią. Japonia z kolei gra na wyjeździe z Arabią Saudyjską i to byłby mecz o awans, nie wiem, czy Japonia by na takie coś poszła
Wymęczyli ale jest ????
Jeśli Japonia dzisiaj wygra może rozpocząć fetę, remis teoretycznie nie jest zły, ale wtedy wyjazd do Arabii i mecz Aussie z Tajami byłby rozstrzygający. Powinni Samurajowie honorowo wygrać! Chociaż teraz słupek ich uratował przed utratą bramki.
1-0
Nic nie widziałem i w statystykach też 0:0 w kartkach więc raczej nie.Czy mi sie wydawalo, czy Japonczyk dostal zolta kartke po strzeleniu gola?
Co by nie mówić, dla mnie Łotwa dzisiaj ten mecz wciągnie. Węgry nie są pod formą całkowicie.Na dzis Dziadek podeslal mi dwa mega pewniackie typy, ktore nie ma opcji by nie weszly. Trzeba to zagrac nowu grubasnie, nawet grubasniej niz poprzednio bo tez jestem pewny ze wejdzie. To LOKOMOTYWY !!!
Rosja-1,5s
1.56Pin
1000lei
Niemcy-2,5s
2.41 Pin
200lei
Oraz na wieczor Dziadek twierdzi ze dla Wegrow to juz tylko towarzyski mecz i nie warto na nich stawiac, kumepl Dziadka jest blisko kadry i mowi ze nastroje w kadrze sa jak na pikniku niedzielnym nad Tisza. Dlatego mozna grubo pograc bramki w tym meczu, oba zespoly beda graly otwarty futbol, takie sa przecieki!
Jeszcze cała druga połowa, myślę, że Japonia będzie teraz bronić tego wyniku, ale pomimo wszystko mecz skończy się remisem.Jeśli Japonia dzisiaj wygra może rozpocząć fetę, remis teoretycznie nie jest zły, ale wtedy wyjazd do Arabii i mecz Aussie z Tajami byłby rozstrzygający. Powinni Samurajowie honorowo wygrać! Chociaż teraz słupek ich uratował przed utratą bramki.
I jak pisałem to 1-0
Strzelcem Takuma Asano, piłkarz bez żadnych większych osiągnięć, miał nosa trener Japsów aby go do składu wstawić.