zdebus
Użytkownik
U jakiego buka to masz?25-16 - taki rezultat lub każdy wyżej może być maksymalnie. 25-15 i poniżej w którymś z setów oznacza przegrany bet.
U jakiego buka to masz?25-16 - taki rezultat lub każdy wyżej może być maksymalnie. 25-15 i poniżej w którymś z setów oznacza przegrany bet.
Na stronie BVB na razie nic nie widzę. Sprawdzałem też chwilę wcześniej stronę Tottków, bo grają u siebie 1 listopada z Realem na Wembley (loty w dwie strony nieco ponad 200 zł) ale mają pakiet na 3 mecze domowe, bez ceny, i sprzedaż chyba tylko dla membersów, także ogólnie komuś bez członkostwa pewnie będzie w uj ciężko dostać bilet na najlepsze mecze.Interesuje mnie w ogóle cena takiego biletu ???? bo nie ufam tym cenom z viagogo i innych podobnych ????
Tak właśnie czułem. Z tego co wiem, to np. na mecz Realu oficjalny fanklub z Polski dostaje co roku jakieś 2-3 bilety na jeden mecz, także bez żadnego związku z klubem typu członkostwo albo pakiet to chyba nierealne na LM zdobyć bilet.Na stronie BVB na razie nic nie widzę. Sprawdzałem też chwilę wcześniej stronę Tottków, bo grają u siebie 1 listopada z Realem na Wembley (loty w dwie strony nieco ponad 200 zł) ale mają pakiet na 3 mecze domowe, bez ceny, i sprzedaż chyba tylko dla membersów, także ogólnie komuś bez członkostwa pewnie będzie w uj ciężko dostać bilet na najlepsze mecze.
Polecałbym się rozejrzeć za bliskim krajem i trochę mniej prestiżowym meczem. Np. Szachtar z Napoli lub MC, jeszcze Maribor z Liverpoolem.Tak właśnie czułem. Z tego co wiem, to np. na mecz Realu oficjalny fanklub z Polski dostaje co roku jakieś 2-3 bilety na jeden mecz, także bez żadnego związku z klubem typu członkostwo albo pakiet to chyba nierealne na LM zdobyć bilet.
Dziwne, że tam gdzie dajesz overy, ja często widzę undery ???? (co nie znaczy, że wszystkie gram)GKS Tychy - Podbeskidzie
over 2.5
1.91
Też bym chętnie na żywo obejrzał taki mecz, no ale póki co się trzeba smakiem obejść. Ja i tak się wybieram na Tottenham - Crystal Palace 5 listopada bo akurat będę w Londynie, ale bilety dopiero za miesiąc dla non members.Tak właśnie czułem. Z tego co wiem, to np. na mecz Realu oficjalny fanklub z Polski dostaje co roku jakieś 2-3 bilety na jeden mecz, także bez żadnego związku z klubem typu członkostwo albo pakiet to chyba nierealne na LM zdobyć bilet.
...OSS vs Volendam over 0.5 w połowie 2.75
Zobaczymy kto miał rację ????Dziwne, że tam gdzie dajesz overy, ja często widzę undery ???? (co nie znaczy, że wszystkie gram)
http://wizja.tv/watch.php?id=17poratuje ktos streamem do P$G? :d