raczykk
Użytkownik
jednak już na pół gwizdkaGórnik over 4.5
@2.19
sts
Przy tak dziurawej obronie, grając jednego więcej Górnik coś powinien dołożyć. Niesamowita pazerność na gole dziś Zabrzan.
jednak już na pół gwizdkaGórnik over 4.5
@2.19
sts
Przy tak dziurawej obronie, grając jednego więcej Górnik coś powinien dołożyć. Niesamowita pazerność na gole dziś Zabrzan.
Po tej całej ustawie to się nie da grać w legalnych bukach. Forbet szybko rozlicza i nie ma problemów z działaniem, ale strasznie ubogi live, lvbet rozlicza długo, sts to chyba każdy wie jak działa.Serio na tym LVBET trzeba czekać ponad godzinę na hajs z zakładów? Śmiech na sali, chyba będzie trzeba wykupić VPN-a xD.
Górnik Zabrze - Wisła Płock, DW 4:0 @ 4.50
Za drobne
Oficjalna strona Szachtara mówi, że mecze wszystkie mecze w Charkowie.Panowie, weźcie wreszcie mnie nakierujcie jakoś, bo jestem już skołowany, mianowicie gdzie swoje mecze w charakterze gospodarza będzie grał Szachtar Donieck? Bo już tyle wersji słyszałem, Kijów, Charków, Lwów i Donieck. Swego czasu grali przecież w Kijowie, to byłaby gratka dla polskich fanów, np takie Napoli 13.09 albo City 6.12 Proszę o pomoc chlopaki.
Edit: Wiem, ze flashscore twierdzi, ze Charkow, ale jakies bardziej legit info ????
gol padł ale dla Andrzejów :razz:Andrew vs Balzan (mozliwy łamak)
over 4.5 - 1.70
Balzan over 2.5 gola - 2.20
Balzan 5 gol - 2.45
Tarxien BTS 6.00
Trudno powiedzieć. Na tle poprzedniego rywala byli niesamowicie mocni. Po tym jak stracili gola jechali z nimi, jak walcem, ale teraz rywal trochę mocniejszy, więc będzie lepsza okazja do ich oceny (czytaj Neymara) ????Myślicie, że w meczu PSG lepszy over 3.5 czy under 4.5?
Nie śledzę francuskiej ale mi się kojarza goście z jako taka obrona. A linia 4.5 jest dość spora. Inna sprawa, że PSG może coś stracić i wtedy już jest zagrożone.
Oglądał ktoś mecze PSG? Serio tacy mocni czy rywale poniżej poziomu?
To oznacza, że w żadnym z setów Belgowie nie przegrają do 16stu?
Oglądałem ostatni mecz z Touluse, PSG w ataku rozgrywało bardzo dobrze, do pierwszej bramki mieli jakiś problem z ostatnim podaniem i z wykończeniem, ale jak zaczęli przegrywać 0:1 to nastawili celowniki i potem już poleciało. Nie wiem, jak w defensywie prezentuje się Etienne, nie gram raczej nic w tym spotkaniu, więc tylko tyle mogę pomóc.Myślicie, że w meczu PSG lepszy over 3.5 czy under 4.5?
Nie śledzę francuskiej ale mi się kojarza goście z jako taka obrona. A linia 4.5 jest dość spora. Inna sprawa, że PSG może coś stracić i wtedy już jest zagrożone.
Oglądał ktoś mecze PSG? Serio tacy mocni czy rywale poniżej poziomu?
To już takie melony kręcisz? ????Mały offtop. Ogarnia ktoś, czy da się zdobyć bilety na Borussia - Real w Dortmundzie na własną rękę?
Interesuje mnie w ogóle cena takiego biletu ???? bo nie ufam tym cenom z viagogo i innych podobnych ????To już takie melony kręcisz? ????
25-16 - taki rezultat lub każdy wyżej może być maksymalnie. 25-15 i poniżej w którymś z setów oznacza przegrany bet.To oznacza, że w żadnym z setów Belgowie nie przegrają do 16stu?