Grają po 2 tercjach 3-1 jest 2 gole potrzebne do wygrania ,możliwe wszystko w hokejuTomcio u ruskich padną jeszcze dwie bramki by wszedł ten ov.5.5 co podawałeś wczoraj ?
chodzi o ten St.Petersburg -Slovan
Ja bym nie grał awansu Rumunów za cholere. Sporting to bierze.Kopenhaga awans + Steaua awans ako @7.24 lvbet Do gry ? Jak to widzicie ?
Poszło już zobaczymy czy jak pisali w temacie LM że w Rumunii taka twierdza to czy dziś to się utrzyma czy jednak twierdza padnieJa bym nie grał awansu Rumunów za cholere. Sporting to bierze.
Wystarczy bramkowy remis i twierdza nie padnie i awans dla Sportingu.Poszło już zobaczymy czy jak pisali w temacie LM że w Rumunii taka twierdza to czy dziś to się utrzyma czy jednak twierdza padnie
Dlatego 1X Steaua wygląda znacznie sensowniej. Kursy były ponad @2 teraz ładne spadki. Bas Dost na ławce. Nie wiem czy ktoś oglądał pierwszy mecz czy chociaż skróty, ale to Steaua miała najlepszą sytuację w meczu i co ważne nie tylko jedyną.Wystarczy bramkowy remis i twierdza nie padnie i awans dla Sportingu.
No tak zgadza się ale coś Mi się po cichu wydaję że 1-0 się skończy dla Steaua ????Wystarczy bramkowy remis i twierdza nie padnie i awans dla Sportingu.
20:00 Breidablik W - Haukar W over 3,5 1.32
Taki meczyk może być nawet 4,5 tez niezły kursik