Mogę się spytać, dlaczego bierzesz Korpatsch? Przecież ona na hardzie nie istnieje, jej ostatnie 3 mecze to porażki z Dodin (ugrane 3 gemy), z Smitkovą (ugrane 4 gemy) i z 513 Sołowjową (6:2, 4:6, 6:4). Chyba, że o czymś nie wiem ???? ?
Typ bardziej przeciw australijce która jest półkę niżej jeżeli chodzi o umiejętności, narazie niemka nie istnieje i mocno dostaje, może się obudzi
szkoda że nie ma streama bo niemka musi chyba bardzo się starać żeby tak dostawać
Typ bardziej przeciw australijce która jest półkę niżej jeżeli chodzi o umiejętności, narazie niemka nie istnieje i mocno dostaje, może się obudzi
szkoda że nie ma streama bo niemka musi chyba bardzo się starać żeby tak dostawać
Ja dzisiaj pograłem na Stal Mielec 1X,Zagłębie Sosnowiec 1X oraz w meczu Johnsona z Berlocq (Ilość gemów powyżej 18.5).Meczyki rozpoczynają się o około 19. Polecam te meczyki.Postaram się dodać jeszcze do zakładki "Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa " Pozdrawiam trzymajcie się.
38 tylko a przed meczem linia była 60 pkt
Angola przez ostatnie 90 sek nie trafiły żadnego z 4 rzutów wolnych i na dodatek ostatnią akcję odpuściły mimo że miały 20 sek, szkoda
na początek dała się przełamac:-(, dodatakowo ostatnie mecze które grała na hardzie to hala a to jest zupełnie inna nawierzchnia niż korty twarde w USA
na początek dała się przełamac:-(, dodatakowo ostatnie mecze które grała na hardzie to hala a to jest zupełnie inna nawierzchnia niż korty twarde w USA
przepraszam za typ na tą żalosną niemkę, naprawdę sdząc po wyniku to mecz musi stać na mega patologicznym poziomie skoro australijka wygrywa, a niemce podziękujemy już na zawsze. trzeba ją omijać