Typ bardziej przeciw australijce która jest półkę niżej jeżeli chodzi o umiejętności, narazie niemka nie istnieje i mocno dostaje, może się obudziMogę się spytać, dlaczego bierzesz Korpatsch? Przecież ona na hardzie nie istnieje, jej ostatnie 3 mecze to porażki z Dodin (ugrane 3 gemy), z Smitkovą (ugrane 4 gemy) i z 513 Sołowjową (6:2, 4:6, 6:4). Chyba, że o czymś nie wiem ???? ?
Nie znam się za bardzo na tenisie, więc wolałem spytać, dzięki za odpowiedź. W takim razie powodzenia ???? !Typ bardziej przeciw australijce która jest półkę niżej jeżeli chodzi o umiejętności, narazie niemka nie istnieje i mocno dostaje, może się obudzi
szkoda że nie ma streama bo niemka musi chyba bardzo się starać żeby tak dostawać
38 tylko a przed meczem linia była 60 pktangola -39,5 @,185 kosz kobiet
na początek dała się przełamac:-(, dodatakowo ostatnie mecze które grała na hardzie to hala a to jest zupełnie inna nawierzchnia niż korty twarde w USAA mnie zaintrygował ziomek ten mecz Cabrera - Korpatsch, ale biorę Niemka wygra 2 set, bo widzę, że w końcówce się ogarnęła ???? . 1,95 LVBET xD.
Dla wszystkich, grasz za 2 zł i dostajesz 200 w tych ich punktach, już mi wypłacili więc jak najbardziej prawdziweJaki bonus dla nowych?
ContadorSteven Kruiswijk - Alberto Contador kto był lepszy? Wie ktoś?
Ogarnie temat ? Zamyka kupon w lvbetKrueger @ 2.82
Można jakies szczegółyDla wszystkich, grasz za 2 zł i dostajesz 200 w tych ich punktach, już mi wypłacili więc jak najbardziej prawdziwe
Na pewno bo nie ma jeszcze nigdzie wyników?Contador
niestety ciężko stwierdzić, gdyż nie ma transmisji, ale według mnie jest świetny, po tym co widziałem w jego ostatnich meczach i w Niego wierzę :]Ogarnie temat ? Zamyka kupon w lvbet
Oglądałem jak dojechał, http://www.lavuelta.com/ tutaj jest 15stka, nie ma KruiswijkaNa pewno bo nie ma jeszcze nigdzie wyników?