>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
śmieszniejsze od meczów wta są chyba tylko mistrzostwa azji w kosza. Liban gra z tajpejami, pierwsza połowa wygrana wysoko to w drugiej cyrki, podania przez całe boisko, trafialność wolnych na poziomie 1/10a teraz wszedł koleś który wygląda na ok. 50 lat. Ogólnie fajnie się ogląda taki basket jak w gimnazjum. Wczoraj przebiegi spotkań wygraźnych faworytów takie same, pierwsza połowa na serio a druga zabawa i handi 20 nie zostało pokryte w żadnym meczu

modelinho 3,1K

modelinho

Użytkownik
Funias, po losowaniu pół było 3,5 na Madsena ????
To prawda, sędzia dał dupy z przerwaniem biegu, start był równiutki ????
Ale Kacper zaimponował mi najbardziej ????

funias 691

funias

Użytkownik
Funias, po losowaniu pół było 3,5 na Madsena ????
To prawda, sędzia dał dupy z przerwaniem biegu, start był równiutki ????
Ale Kacper zaimponował mi najbardziej ????
A to nie wiem, bo ja zagrałem przed półfinałami ????
Kacper klaaaasa ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej na jutro w moim temacie ,Wszystkie turnieje zagrane jakie są ,a ja czekam na LM W hokeja ,będzie się działo już mam 1 typka n aoverka wysokiego 2 Szwajcarskie grają z 2 Angielskimi overki po 1.90 na 6,5 ,powinny wejść ,ale zagram 24 dopiero jak się rozpocznie turniej na wygrane kursy 1.10 to wole na overki walnać nawet 5,5

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
Panowie o co chodzi z tym Trustly , przy próbie wpłaty pokazuje się 20 okienek , wpisuje hasło do banku ale jest chyba za krótkie bo jest napisane prosze uzupełnić pozostałe pola lecz ja nie mam takiego długiego hasła

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom