śmieszniejsze od meczów wta są chyba tylko mistrzostwa azji w kosza. Liban gra z tajpejami, pierwsza połowa wygrana wysoko to w drugiej cyrki, podania przez całe boisko, trafialność wolnych na poziomie 1/10a teraz wszedł koleś który wygląda na ok. 50 lat. Ogólnie fajnie się ogląda taki basket jak w gimnazjum. Wczoraj przebiegi spotkań wygraźnych faworytów takie same, pierwsza połowa na serio a druga zabawa i handi 20 nie zostało pokryte w żadnym meczu
Funias, po losowaniu pół było 3,5 na Madsena ????
To prawda, sędzia dał dupy z przerwaniem biegu, start był równiutki ????
Ale Kacper zaimponował mi najbardziej ????
Funias, po losowaniu pół było 3,5 na Madsena ????
To prawda, sędzia dał dupy z przerwaniem biegu, start był równiutki ????
Ale Kacper zaimponował mi najbardziej ????
Hokej na jutro w moim temacie ,Wszystkie turnieje zagrane jakie są ,a ja czekam na LM W hokeja ,będzie się działo już mam 1 typka n aoverka wysokiego 2 Szwajcarskie grają z 2 Angielskimi overki po 1.90 na 6,5 ,powinny wejść ,ale zagram 24 dopiero jak się rozpocznie turniej na wygrane kursy 1.10 to wole na overki walnać nawet 5,5
Panowie o co chodzi z tym Trustly , przy próbie wpłaty pokazuje się 20 okienek , wpisuje hasło do banku ale jest chyba za krótkie bo jest napisane prosze uzupełnić pozostałe pola lecz ja nie mam takiego długiego hasła