>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dzień dobry na wieczór?? Jak dzisiaj forma użytkowników?? Bukmacher ma jeszcze co wypłacać?? ????

Gavrilova 2 set u 8,5 gema @3,35

C 334

copper

Użytkownik
Hemery C. - Sorgi J 1 1.46 10/10 betonline

Tutaj jestem nadzwyczaj pewny, że Hemery sobie poradzi. Francuz ostatnio pnie sie do gory, zgodnie z moimi przewidywaniami. Jest to w tym tygodniu najwiekszy Challanger w Dominikanie, gdzie na pewno kazdy bedzie chcial zawalczyc, ale Hemery mimo wszystko jest lepszy od Sorgiego, ktory owszem, byl oceniany niegdys wysoko i papiery na gre ma, ale u niego apsekt psychiczny zawodzi dosyc czesto, glupio potrafi oddawac mecze i jakos nie widze, zeby narzucil swoj styl czyli odbijanie wszystkiego co sie da Francuzowi, ktory potrafi jednak juz duzo i wiecej technicznie, przez co w kluczowych momentach mysle, ze on bedzie wazne pilki wygrywal. Calvin powinien spokojnie wygrac. 63 64 lub 64 67 62
Tak ktos tego leszcza reklamował a mecz dokładnie odwrotnie wyglądał ???? Muszę przestać czytać te głupoty bo kasy szkoda...

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Hemery C. - Sorgi J 1 1.46 10/10 betonline

Tutaj jestem nadzwyczaj pewny, że Hemery sobie poradzi. Francuz ostatnio pnie sie do gory, zgodnie z moimi przewidywaniami. Jest to w tym tygodniu najwiekszy Challanger w Dominikanie, gdzie na pewno kazdy bedzie chcial zawalczyc, ale Hemery mimo wszystko jest lepszy od Sorgiego, ktory owszem, byl oceniany niegdys wysoko i papiery na gre ma, ale u niego apsekt psychiczny zawodzi dosyc czesto, glupio potrafi oddawac mecze i jakos nie widze, zeby narzucil swoj styl czyli odbijanie wszystkiego co sie da Francuzowi, ktory potrafi jednak juz duzo i wiecej technicznie, przez co w kluczowych momentach mysle, ze on bedzie wazne pilki wygrywal. Calvin powinien spokojnie wygrac. 63 64 lub 64 67 62

Tak ktos tego leszcza reklamował a mecz dokładnie odwrotnie wyglądał ???? Muszę przestać czytać te głupoty bo kasy szkoda...
jak to w czelkach bywa... albo bierzesz mecz 2:0, albo przegrywasz 1:2.
i tak też było i tym razem.
Też postawiłem na Hemeryego, ale jak przegrał taja to coś czułem, że mecz weźmie Brazylijczyk, bo tak po prostu w czelendzerach jest.
aspekt psychologiczny ma tam duże znaczenie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom