komar2000
Użytkownik
Roger zagrał na 30% . Po takim meczu powinien co najmniej przeprosić :zoltakartka:kurs niski ale do dubelka petarda.. Federer po 1.40 miód z Zverev jak a mnie.. @1.40 polecaam
Roger zagrał na 30% . Po takim meczu powinien co najmniej przeprosić :zoltakartka:kurs niski ale do dubelka petarda.. Federer po 1.40 miód z Zverev jak a mnie.. @1.40 polecaam
To jest chore. Znów zrobiłem ten błąd. Dołożyłem do AKO WIN Brady przy 5:1 dla niej po 1,35.... No kabaret.wczoraj tez, tyle ze taja wygrala
Z resztą Barca ma problem, brak wyników, doszło odejście Neymara.Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, sędzia kalosz, a sprawiedliwość sprawiedliwością, Asencio na 3-1
poprostu Zverwv o niebo lepszy i tyle.Roger zagrał na 30% . Po takim meczu powinien co najmniej przeprosić :zoltakartka:
Wsza nie strzeliła wolnego ????
Barca-Real x2 kurs 1,9
Głupie żółtko Pique.. mam nadzieje, że pomoże...
Roger zagrał na 30% Po takim meczu powinien co najmniej przeprosić :zoltakartka:kurs niski ale do dubelka petarda.. Federer po 1.40 miód z Zverev jak a mnie.. @1.40 polecaam
Może tak, ale jeśli już to w rewanżu.Może jeszcze dogrywkę wydrukują??
Taki wnisoek po złej grze Rogera. W zestawieniu obu panów Zverev sięga mu piętpoprostu Zverwv o niebo lepszy i tyle.
Nie, wniosek po statach. Roger na ostatnie 3 mecze nie ogarnal handi. To daje do myslenia jak buki zanizaja kurs na Federera. Im mniejszy zanizony kurs tym handicap rosnie, i Federer nie pokrywa, nawet jesli wygrywa mecz. Polecam sobie sprawdzic na wlasne oczy. Warto czasami zerknac w staty a nie tylko h2h i zobaczyc tylko 0:2,2:0,2:0,2:1 itp itd. Zeby nie bylo, nie gralem tego meczu ale ogladalem.Taki wnisoek po złej grze Rogera. W zestawieniu obu panów Zverev sięga mu pięt
To nie takie proste. Nie wiem, czy są w stanie anulować, skoro za 3 dni rewanż. A poza tym jeszcze popchnięcie sędziego, więc gdyby sędzia to opisał w sprawozdaniu, to może jeszcze coś dołożyć.Wydaje mi się, że Real i tak się odwoła od tej drugiej żółtej Ronaldo i będzie mógł zagrać w rewanżu.
Skoro ludzie i tak pograją to dlaczego nie zaniżać kursów? To samo było w spotkaniu Shapo - Mannarino itd.Nie, wniosek po statach. Roger na ostatnie 3 mecze nie ogarnal handi. To daje do myslenia jak buki zanizaja kurs na Federera. Im mniejszy zanizony kurs tym handicap rosnie, i Federer nie pokrywa, nawet jesli wygrywa mecz. Polecam sobie sprawdzic na wlasne oczy. Warto czasami zerknac w staty a nie tylko h2h i zobaczyc tylko 0:2,2:0,2:0,2:1 itp itd. Zeby nie bylo, nie gralem tego meczu ale ogladalem.
nie do konca rozumiem 1sze pytanieSkoro ludzie i tak pograją to dlaczego nie zaniżać kursów? To samo było w spotkaniu Shapo - Mannarino itd.
Pisałem wcześniej, że Fedex daleki od formy, ale tu ewidentnie odpuścił, mi siadło, ale emocji brak.
Rozliczyli jako przegrany. Trzeba napisać może skorygują:-xMessi strzeli bramke @ 9 Bwin
To jakas pomyłka
Żałośnie grał cały turniej.Daleki od formy w finale mastersa... Ty siebie słyszysz? Kntuzje pleców miał, nie widzałeś jak serwował?
Wy serio to piszecie czy dla jaj?Żałośnie grał cały turniej.
Atletico PR I połowa @2.80