>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
wp76 911

wp76

Użytkownik
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, sędzia kalosz, a sprawiedliwość sprawiedliwością, Asencio na 3-1
Z resztą Barca ma problem, brak wyników, doszło odejście Neymara.
Real ma się dobrze, zdobył wszystko w zeszłym sezonie, teraz ciąg dalszy

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Taki wnisoek po złej grze Rogera. W zestawieniu obu panów Zverev sięga mu pięt
Nie, wniosek po statach. Roger na ostatnie 3 mecze nie ogarnal handi. To daje do myslenia jak buki zanizaja kurs na Federera. Im mniejszy zanizony kurs tym handicap rosnie, i Federer nie pokrywa, nawet jesli wygrywa mecz. Polecam sobie sprawdzic na wlasne oczy. Warto czasami zerknac w staty a nie tylko h2h i zobaczyc tylko 0:2,2:0,2:0,2:1 itp itd. Zeby nie bylo, nie gralem tego meczu ale ogladalem.
W zyciu &quot;Po owocach ich poznacie&quot;, a w bukmacherce&quot; Po handicapach ich poznacie&quot;, cos w ten desen:p

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Wydaje mi się, że Real i tak się odwoła od tej drugiej żółtej Ronaldo i będzie mógł zagrać w rewanżu.
To nie takie proste. Nie wiem, czy są w stanie anulować, skoro za 3 dni rewanż. A poza tym jeszcze popchnięcie sędziego, więc gdyby sędzia to opisał w sprawozdaniu, to może jeszcze coś dołożyć.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nie, wniosek po statach. Roger na ostatnie 3 mecze nie ogarnal handi. To daje do myslenia jak buki zanizaja kurs na Federera. Im mniejszy zanizony kurs tym handicap rosnie, i Federer nie pokrywa, nawet jesli wygrywa mecz. Polecam sobie sprawdzic na wlasne oczy. Warto czasami zerknac w staty a nie tylko h2h i zobaczyc tylko 0:2,2:0,2:0,2:1 itp itd. Zeby nie bylo, nie gralem tego meczu ale ogladalem.
Skoro ludzie i tak pograją to dlaczego nie zaniżać kursów? To samo było w spotkaniu Shapo - Mannarino itd.
Pisałem wcześniej, że Fedex daleki od formy, ale tu ewidentnie odpuścił, mi siadło, ale emocji brak.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
America de Cali - Alianza Petrolera over 1,5 1.38 ,2,5 2.20 dla odważnych

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Skoro ludzie i tak pograją to dlaczego nie zaniżać kursów? To samo było w spotkaniu Shapo - Mannarino itd.
Pisałem wcześniej, że Fedex daleki od formy, ale tu ewidentnie odpuścił, mi siadło, ale emocji brak.
nie do konca rozumiem 1sze pytanie:p

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Oglądamy Cali proszeni o 3 gole dlanas
2 kupony zoverami 1,5 i tylko 1 mecze zawaliły ????:-( to mnie wnerwja
Dzisiaj hokeja wystaWIAM NA GOLE na rano ,hokej mi dobrze idzie jak zauważyłem ,piłka jest 30% skuteczności ,Hokej Ponad 50% tak oceniam te dyscypliny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom