>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
To mu jeszcze passy do konta premium podaj jak już dajesz linki z wizji xD
Działa normalnie. Premium tam się nie da wykupić już od jakiegoś czasu, ale mi działają te streamy normalnie. Ja mam premium na Goldvod i oglądam na tv.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Działa normalnie. Premium tam się nie da wykupić już od jakiegoś czasu, ale mi działają te streamy normalnie. Ja mam premium na Goldvod i oglądam na tv.
Da się, bo kupiłem jakoś tydzień temu. No teraz bez premium faktycznie działa, ale w momencie jak podałeś to nie hulało :p

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Da się, bo kupiłem jakoś tydzień temu. No teraz bez premium faktycznie działa, ale w momencie jak podałeś to nie hulało :p
Dało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodzi ;)

juras333 802

juras333

Użytkownik
Dało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodzi ;)
No tak, nawet przed chwilą sprawdzałem i można bezproblemowo. A tej strony co podałeś to nie znałem. Kiedyś używałem weeb.tv ale tam to dopiero mają problemy, mimo premium częste freezy bądź streamy nie działały, więc na wizje się przerzuciłem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom