atp_open
Użytkownik
Svitolina 6:0 w drugim secie ...pokryla handi z nawiazka.Svitolina -3 gema @ 2.1 za 2 stale stawki. Jednak zrobie wyjatek i ost typ na dzisiaj.
Svitolina 6:0 w drugim secie ...pokryla handi z nawiazka.Svitolina -3 gema @ 2.1 za 2 stale stawki. Jednak zrobie wyjatek i ost typ na dzisiaj.
Jest tu jakiś don żuan, żigolo albo inny rasputin który dzisiaj typuje finał kobiet?? ��
Nie będę mógł oglądać jak nie spróbuję wytypować ��
Wozniacki @2,33
polsat sportMaci link do juve? chyba ze leci gdzies w nc+
http://wizja.tv/watch.php?id=76Maci link do juve? chyba ze leci gdzies w nc+
szkoda WilsonNiyonsaba v Wilson 2 @1,80 800 m kobiety
Dało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodziDa się, bo kupiłem jakoś tydzień temu. No teraz bez premium faktycznie działa, ale w momencie jak podałeś to nie hulało
Probuje Lazio strzeli 1 gola po 4,20 , lepiej weszli w mecz
No tak, nawet przed chwilą sprawdzałem i można bezproblemowo. A tej strony co podałeś to nie znałem. Kiedyś używałem weeb.tv ale tam to dopiero mają problemy, mimo premium częste freezy bądź streamy nie działały, więc na wizje się przerzuciłemDało się kupić? Oni coś często z tym mają problem, dlatego teraz wykupiłem Goldvod na miesiąc, tam jest plus taki że na jednym loginie da się oglądać w tym samym czasie w różnych miejscach, na wizji to nie przechodzi