22,3K gonza Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2261 w óni nie ma na live meczu Lecha czyli coś podejrzewają frajerzy Kliknij aby rozwinąć... Pewnie się za chwilę pojawi. E: o już jest, tak jak w całorocznym można sobie było wyróżniać mecze, były ligami pogrupowane... A cała reszta buków ma jeden wielki burdel.
w óni nie ma na live meczu Lecha czyli coś podejrzewają frajerzy Kliknij aby rozwinąć... Pewnie się za chwilę pojawi. E: o już jest, tak jak w całorocznym można sobie było wyróżniać mecze, były ligami pogrupowane... A cała reszta buków ma jeden wielki burdel.
4K atp_open Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2262 Bułgaria - Portugalia poszliiiii ???? Kliknij aby rozwinąć... Ogladalem tylko do polowy. Bulgarzy ich tam robia pod koszem jak chca. Portugalczycy nie wiedza co sie dzieje
Bułgaria - Portugalia poszliiiii ???? Kliknij aby rozwinąć... Ogladalem tylko do polowy. Bulgarzy ich tam robia pod koszem jak chca. Portugalczycy nie wiedza co sie dzieje
1,9K miki9971 Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2263 Ciepły bet! Powyżej 8,5 rożnych Marsylii @ 2,05! STS!
338 kaczy2205 Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2265 halep to wali takie bomby z serwisu jak isner ??? bo w ostatnim gemie 4 returny garcii wylądowały w aucie :]
halep to wali takie bomby z serwisu jak isner ??? bo w ostatnim gemie 4 returny garcii wylądowały w aucie :]
P 27 pawelw21 Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2266 muguruza 2;1 i gp i pilka izi do skonczenia i robi sie 2;5
210 aaandrzej Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2268 Dobra to powiedzcie mi gdzie teraz można normalnie pograc?? Fortuna z tymi jazdami na live juz mnie wkur...
Dobra to powiedzcie mi gdzie teraz można normalnie pograc?? Fortuna z tymi jazdami na live juz mnie wkur...
S 440 straszaksam Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2271 Dobra to powiedzcie mi gdzie teraz można normalnie pograc?? Fortuna z tymi jazdami na live juz mnie wkur... Kliknij aby rozwinąć... Zależy co chcesz grać. Unibet całkiem spoko, ale nie wszystko jest. Ewentualnie forbet
Dobra to powiedzcie mi gdzie teraz można normalnie pograc?? Fortuna z tymi jazdami na live juz mnie wkur... Kliknij aby rozwinąć... Zależy co chcesz grać. Unibet całkiem spoko, ale nie wszystko jest. Ewentualnie forbet
129 mat95tw Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2272 coś na GP Szwecji ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Lindbaeck A powyżej 7.5 pkt @ 1.75 Zmarzlik B. powyżej 9.5 pkt @ 1.75 Polecam !
coś na GP Szwecji ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Lindbaeck A powyżej 7.5 pkt @ 1.75 Zmarzlik B. powyżej 9.5 pkt @ 1.75 Polecam !
34,5K xbrajanx Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2275 City pewka. Kliknij aby rozwinąć... Tak jak miało być Chelsea ???? A tak po za tym warto pograć: Gol Zagłębia kurs już wyższy bo za 15 min koniec 1 połowy, ja niestety na Fortunie która na live ma 5 zdarzeń ;(
City pewka. Kliknij aby rozwinąć... Tak jak miało być Chelsea ???? A tak po za tym warto pograć: Gol Zagłębia kurs już wyższy bo za 15 min koniec 1 połowy, ja niestety na Fortunie która na live ma 5 zdarzeń ;(
210 aaandrzej Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2277 Zależy co chcesz grać. Unibet całkiem spoko, ale nie wszystko jest. Ewentualnie forbet Kliknij aby rozwinąć... Najszersza oferte kto ma?? Unibet legal? Gram glownie tenis,, siatka, pilka. W STS dalej dubluje wysylanie kuponu? Czesto się zdarza?
Zależy co chcesz grać. Unibet całkiem spoko, ale nie wszystko jest. Ewentualnie forbet Kliknij aby rozwinąć... Najszersza oferte kto ma?? Unibet legal? Gram glownie tenis,, siatka, pilka. W STS dalej dubluje wysylanie kuponu? Czesto się zdarza?
70 pinturicchio Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2279 Ja wręcz przeciwnie, widzę tam over. Powodzenia! Kliknij aby rozwinąć...
210 aaandrzej Użytkownik Sierpień 12, 2017 #2280 Tak jak miało być Chelsea ???? A tak po za tym warto pograć: Gol Zagłębia kurs już wyższy bo za 15 min koniec 1 połowy, ja niestety na Fortunie która na live ma 5 zdarzeń ;( Kliknij aby rozwinąć... Idz pan w pizdziet z ta Fortuna. Ja tez na niej siedzę i już któryś raz w ciagu tygodnia takie cyrki
Tak jak miało być Chelsea ???? A tak po za tym warto pograć: Gol Zagłębia kurs już wyższy bo za 15 min koniec 1 połowy, ja niestety na Fortunie która na live ma 5 zdarzeń ;( Kliknij aby rozwinąć... Idz pan w pizdziet z ta Fortuna. Ja tez na niej siedzę i już któryś raz w ciagu tygodnia takie cyrki