Raczej dziękuj Koncie ???? Niech teraz Rusek utrzyma podanie i wypłacam na zero, bo nie dla mnie takie nerwyMakarowa!!!
A ja tam zostawiamzobaczymy jak sie potoczy.Raczej dziękuj Koncie ???? Niech teraz Rusek utrzyma podanie i wypłacam na zero, bo nie dla mnie takie nerwy
Ty graj tenisa ???? :grin::razz:,albo co chcesz jak chcesz graj ten turniej nie zabraniamy nikomu grać co chce ,ja tylko napisałem o nim ,nic więceja ja tez moglbym? przyniose lody powiem siostrze zeby kibicowala czerwonym i wogole bedzie fajnie ????
Ja już mam dosyć humorków Konty, bo to od niej zależy ten mecz. Jeżeli nie będzie psuła prostych piłek to wygra bez problemu mecz. Makarova już nie gra z tą samą siłą, do tego ma cały kort wolny, a bije wprost na rakietę Johanny.A ja tam zostawiamzobaczymy jak sie potoczy.
:zoltakartka:Coric +2.5 gema I set @2.45
No wiadomo to kobiety i tez zalezne po jakim kursie pograles.Ja po 5.88Ja już mam dosyć humorków Konty, bo to od niej zależy ten mecz. Jeżeli nie będzie psuła prostych piłek to wygra bez problemu mecz. Makarova już nie gra z tą samą siłą, do tego ma cały kort wolny, a bije wprost na rakietę Johanny.
Ja mam tylko po 2.6No wiadomo to kobiety i tez zalezne po jakim kursie pograles.Ja po 5.88
Chyba źle na stope stanął.Zverev medicala wziął ?
do pracy czyli analiza statystyk i meczow ma sie rozumiecJa mam tylko po 2.6
EDIT
Mam nawet dychę więcej niż wrzucałem, ale koniec z tą loterią ???? Ufff udało się
EDIT2
Dobranoc ludziska, rano do pracy trzeba się ruszyć ????
Halep ma dobreja bym sie wprowadzil w jakies uda Uda Kuzy wypadly z turka, Bellis za male, ludzie wiecej smiechu w zyciu
Mogę zmienić na inny na zakuty kask ,albo aniołki w chmurachTomcio masz bardzo apetyczny avatar i co mam z nim poczac
Makaronova ave!
erekcja u falli?U falli czemu stoi?
moze jakies fajne dupy na trybunach są , to mu stanalU falli czemu stoi?