Do kogo Ty to piszesz przecież nikt nie odpisuję,co to za monolog. Co sie dzieję?jestes pospolitym frajerem macko dostane za to bana
Belgia +25,5 1.51 powinno być spoko w kosza czy odpuścić??
Nie odbieraj tego jako atak.ogarnij sie koles kasuje notorycznie moje posty,omek z dupy sie urwales?
do awansu potrzebują 1-1 nawetGremio odwala stzreliło ze spalonego ,może wygrają 2-1 oby
Tomciomenie, tam nie wystarczy się znać,bo jeszcze trzeba obyczajach składy na te mistrzostwa,dlatego,że często te topowe drużyny je dopuszczająTomek 80 znasz się na siatce ,mozesz podpowiedzieć
Argentyna-Czile under 3,5 i -2,5 na Argentyne ja tak pograłem i jeszcze -1,5 i under 4,5 i teraz niewiem czy dobrze dałem te 3-0 a kurs 1.85 był
Dzięki za opinie
Siemka Luczek, co słychać? Jak typki? Mnie dzis przypieklo troszkę na Polach Mokotowskich, ale sporo fajnych foczek bylo, wiec dzionek udany :]do awansu potrzebują 1-1 nawet
Dziękuje masz racje co do składów Dzięki za opinieTomciomenie, tam nie wystarczy się znać,bo jeszcze trzeba obyczajach składy na te mistrzostwa,dlatego,że często te topowe drużyny je dopuszczają
Tam nie ma kasy,nie ma się o co bić.
Nie pomogę Ci.
a jak się nazywa samiec u fok ??? ????jakich foczek przeciez ty na pedala wygladasz
Dzięki jak chcesz to dzisiaj Jest turniej Gdzie gra Polska u 20 z Sumperk grali razem i było 7-3 dla Sumprecka ja myśle o 6,5 goli ż emożna zagrać spokojnie