Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Tomek 80 znasz się na siatce ,mozesz podpowiedzieć Argentyna-Czile under 3,5 i -2,5 na Argentyne ja tak pograłem i jeszcze -1,5 i under 4,5 i teraz niewiem czy dobrze dałem te 3-0 a kurs 1.85 był
Dzięki za opinie
Tomek 80 znasz się na siatce ,mozesz podpowiedzieć Argentyna-Czile under 3,5 i -2,5 na Argentyne ja tak pograłem i jeszcze -1,5 i under 4,5 i teraz niewiem czy dobrze dałem te 3-0 a kurs 1.85 był
Dzięki za opinie
Tomciomenie, tam nie wystarczy się znać,bo jeszcze trzeba obyczajach składy na te mistrzostwa,dlatego,że często te topowe drużyny je dopuszczają
Tam nie ma kasy,nie ma się o co bić.
Nie pomogę Ci.
Tomciomenie, tam nie wystarczy się znać,bo jeszcze trzeba obyczajach składy na te mistrzostwa,dlatego,że często te topowe drużyny je dopuszczają
Tam nie ma kasy,nie ma się o co bić.
Nie pomogę Ci.
Tomciu widzę, ze wygrywasz, no i o to chodzi, tak trzymaj. Juz niedługo hokej, ruszy NHL i będziemy kosic nieprawdopodobną forsę. Damy rade!!! Musimy poczekać na hoka i overki!!! Pozdrawiam Ciebie Tomciu!
Tomciu widzę, ze wygrywasz, no i o to chodzi, tak trzymaj. Juz niedługo hokej, ruszy NHL i będziemy kosic nieprawdopodobną forsę. Damy rade!!! Musimy poczekać na hoka i overki!!! Pozdrawiam Ciebie Tomciu!
Dzięki jak chcesz to dzisiaj Jest turniej Gdzie gra Polska u 20 z Sumperk grali razem i było 7-3 dla Sumprecka ja myśle o 6,5 goli ż emożna zagrać spokojnie
Troszkę straciłem dzisiaj ale turniej u 18 Iwan Hlinka to rozczarowują Amerykanie ze Szwecją 1-6 a ze Szwajcarją 2-1 ,Szwedzi idą jak burza 2 mecze wygrane z Usa i Czechami ,myślę z edojdą do finału w tym turnieju
Pozdrawiam i dziękuje 24 Rusza liga mistrzów w Hokeja tez się pogra na overki
Dziękuje i pozdrawiam i czekam na Nhl przed meczowe