Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocno
Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocno
Wiecie może kto miał lepszy czas
Jager Evan czy Kipruto Conselsus bo rozliczylo mi jakby Conselsus był przed Evanem, a z tego co wyczytałem to Evan wygrał :/
Wiecie może kto miał lepszy czas
Jager Evan czy Kipruto Conselsus bo rozliczylo mi jakby Conselsus był przed Evanem, a z tego co wyczytałem to Evan wygrał :/
Hehe dobre dobre ???? To było pytanie retoryczne. Oszczędzać siły w prestiżowym finale żeby móc być w 2 w jutrzejszych półfinałach. Niczym polskie drużyny w w piłce nożnej które oszczedzają się i odpuszczają puchary żeby wywalczyć sobie w lidze miejsce w pucharach. To przecież biegi sprinterskie a nie średnie. To tak jakby powiedzieć że Bolt zwalnia specjalnie na końcowych metrach żeby oszczędzać siły na nastepne biegi. To nie jest oszczędzanie tylko pokaz siły, jakieś rozczarowanie wynikiem itd. Pozdrawiam