>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
III set jest świetnym widowiskiem, ale II był na bank ustawiony - to tylko moje zdanie.
Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocno :cool:

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocno :cool:
Cały Dutra, ja się do teraz boje, że skreczuje :grin:

komar2000 23,7K

komar2000

Użytkownik
Wiecie może kto miał lepszy czas
Jager Evan czy Kipruto Conselsus bo rozliczylo mi jakby Conselsus był przed Evanem, a z tego co wyczytałem to Evan wygrał :/

S 277

stepinski

Użytkownik
Oszczędzał siły bo biegnie jeszcze 200m jutro
Hehe dobre dobre ???? To było pytanie retoryczne. Oszczędzać siły w prestiżowym finale żeby móc być w 2 w jutrzejszych półfinałach. Niczym polskie drużyny w w piłce nożnej które oszczedzają się i odpuszczają puchary żeby wywalczyć sobie w lidze miejsce w pucharach. To przecież biegi sprinterskie a nie średnie. To tak jakby powiedzieć że Bolt zwalnia specjalnie na końcowych metrach żeby oszczędzać siły na nastepne biegi. To nie jest oszczędzanie tylko pokaz siły, jakieś rozczarowanie wynikiem itd. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom