filipek1996
Użytkownik
III set jest świetnym widowiskiem, ale II był na bank ustawiony - to tylko moje zdanie.Denis brawo! Ale ten mecz jakoś dziwnie wygląda ???? Współczuję tym co grali na Dutrę
III set jest świetnym widowiskiem, ale II był na bank ustawiony - to tylko moje zdanie.Denis brawo! Ale ten mecz jakoś dziwnie wygląda ???? Współczuję tym co grali na Dutrę
Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocnoIII set jest świetnym widowiskiem, ale II był na bank ustawiony - to tylko moje zdanie.
Płock strzeli, moim zdaniem na spokojnie wejdzie. U ziemniaka @1.6
Do tego Meksykanki z Kanadą nie przegrają 40oma oczkami! Kanadyjki o ile dobrze widzę grały mecz w nocy..
Cały Dutra, ja się do teraz boje, że skreczuje :grin:Trzeci też wygląda nieco dziwnie, przez całe spotkanie Dutra serwował bardzo pewnie, a w decydujących momentach głupie błędy robi. Nie mówię, że ustawka ale sfrajerzył mocno
Oszczędzał siły bo biegnie jeszcze 200m jutroKtoś wie czemu van Niekerk przed metą się zatrzymał?
Było bardzo gorąco, ale i milion reputy dla publiczności ????Shapo @2.60
tennis shapavolov dennis przy stanie 6-6, już jest 7-7.
Źle wyczytałeś..Wiecie może kto miał lepszy czas
Jager Evan czy Kipruto Conselsus bo rozliczylo mi jakby Conselsus był przed Evanem, a z tego co wyczytałem to Evan wygrał :/
Wynik końcowy 2:1 dziękuję dobranocReal - Manchester United BTS Tak 1,64 Óni
warto mocniej zagrać ?Jeszcze dzisiaj próbuję overek ... ilość punktów w meczu Portoryko - Paragwaj (128.5) +
Hehe dobre dobre ???? To było pytanie retoryczne. Oszczędzać siły w prestiżowym finale żeby móc być w 2 w jutrzejszych półfinałach. Niczym polskie drużyny w w piłce nożnej które oszczedzają się i odpuszczają puchary żeby wywalczyć sobie w lidze miejsce w pucharach. To przecież biegi sprinterskie a nie średnie. To tak jakby powiedzieć że Bolt zwalnia specjalnie na końcowych metrach żeby oszczędzać siły na nastepne biegi. To nie jest oszczędzanie tylko pokaz siły, jakieś rozczarowanie wynikiem itd. PozdrawiamOszczędzał siły bo biegnie jeszcze 200m jutro