Niby tak, ale na tym głównie mi zależyDlatego ja już przetransferowałem swoje środkiBez sensu grać tam tylko dla szybkich wypłat
![]()
Gdy pisałem był konkretny moment. Kilka szans na bramkę, teraz trochę wyhamowali, może chcą do ht na te 0-1 dograć i później przekręcić.dalej tak cisna? mnie kusi nastepny gol CSMS @7
Leć do działu tenisa, tam już pewnie ktoś napisał że mecz ustawiony i sprzedanyJa nie wiem...nie potrafię tego tenisa ogarnąć. Popłynąłem dziś masakrycznie.
Najpierw Kuzniecova, a teraz Kei.
Chyba nie potrafię zarabiać na tenisie. To jakiś koszmar, że Japoniec przegrał ten mecz...
Najpierw 5:3 i swój serwis, potem w TB 6:2 .... co za zryty sport ten tenis...
dwa male kruczki w tenisie czyli, ustawianie meczy a drugie to ze damski jest jaki jest... czyli wszystko sie moze zdarzycJa nie wiem...nie potrafię tego tenisa ogarnąć. Popłynąłem dziś masakrycznie.
Chyba nie potrafię zarabiać na tenisie. To jakiś koszmar, że Japoniec przegrał ten mecz...
Napisałem jak jest ,ale nie o to chodzi przecież ,tylko o zarabianie ,a to najważniejsze w naszym celu ,nie życie prywatne ,ani osobiste ,ja tylko napisałem jak miałem żeby mi ulżyło :]mialem cie za dobrego trola a tu mi sie sam wysypujesz hehe
jeszcze w 2 secie miał 5:2 ????Ja nie wiem...nie potrafię tego tenisa ogarnąć. Popłynąłem dziś masakrycznie.
Ja najczęściej gram w lvbet i nie mam z nimi problemów ????Te serwery STSa powoli mnie irytują i chyba rzeczywiście czas przemyśleć zmianę. Gdzie polecacie legalnie grać?
U 3,5 Thun 1,76.
Jeszcze jakieś dobre 1,5-2msc temu mieli takie dziury na stronie, że boję się tam grać ????Ja najczęściej gram w lvbet i nie mam z nimi problemów ????