>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ależ kapitalnie zrobił to Trochim! Pomocnik Sandecji dostał świetne podanie na sam na sam z Sapelą i świetnym lobem pokonał wysuniętego golkipera Miedzi!

Chyba się wkurwił.
Tu Miedź przynajmniej 3-1, 4-1 powinna mieć, a tu jeszcze to przegrają na koniec pewnie..

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
btw widzial ktos pierwsza polowe Young Boys? jak mozna przegrac 3:0 majac 70% posiadania? Moze tutaj bedzie latwy hajs do zrobienia np AH -1 na Boys w drugiej polowie?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tu Miedź przynajmniej 3-1, 4-1 powinna mieć, a tu jeszcze to przegrają na koniec pewnie..
No szkoda, ale tak musi być bo w końcu mam Sandecje dnb i w jakimś ako ich awans, także wiesz
Ale mecz konkret, dramaturgi za 3 inne mecze. 2 czewone, pełno żółtych i jeszcze trener Miedzi wywalony na trybuny, dzieje się.
e; Sandecja 2, dziękuje dobranoc. :grin:
Wojciech Trochim kapitalnie strzela i pokonuje Sapelę trafiając w samo okienko.
Szacunek.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Sokół - Górnik
Na youtube jest LIVE Sokół OstródaTV

Sandecja strzeli gola: TAK @1,52 ✅
Sandecja X2 @1,47 ✅

Myślę że to spokojnie wezmą

E: o Górnik przegrywa XD
Nie wiem co Miedź odwaliła, ale nie szkoda mi ich bo tyle sytuacji, tyle kartek i w koncowce odpadaja, Sandecja dzisiaj dała zarobic nie tylko na awansie, ale po jakich trudach ...

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Pisał że się nikt nieznał i nazwał wszystkich małolatami i bucami ,szkoda gadać o nim ,nie będe śmiecił wątku nie na temat
Przepraszam piszemy o meczach
w islandziej lidze widze 2,5 i u kobietek też

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ktoś ma jeszcze wątpliwość co do formy Agi? ???? Ktoś płakał w dziale, że to wszystko przez złą grę Coco tak szybko wczoraj poszło. Jak widać wcale to nie jest prawdziwe. Wraca prawdziwa Radwańska

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Ktoś ma jeszcze wątpliwość co do formy Agi? ???? Ktoś płakał w dziale, że to wszystko przez złą grę Coco tak szybko wczoraj poszło. Jak widać wcale to nie jest prawdziwe. Wraca prawdziwa Radwańska
jedna jaskolka wiosny nie czyni, podbijam pytanie czy widzial ktos pierwsza polowe young boysow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom