Tylko, że stronka dość długo się ładuje. Szkoda, że mało bukmacherów chce postawić na prostotę jak na forbecie np., ogólnie najebane zakładów, nie ma do wyboru kategorii zakładów ????Od kiedy LVbet nowa stronka? Chciałem ich wyśmiać, że się reklamują w TV a mają stroną jak latach 90. A tu takie miłe zaskoczenie.
midland - apolon karny nie trafiony .. dunczycy setki za setka marnuja gram over 2.5 @2.55 STS
Przy takich cashoutach nie działa, zawsze jest pokazane, że można a muli stronę przez cały czas. W supporcie pytają 10x po to samo i dalej tego nie naprawili, ja z tego już nawet nie korzystam
Fajny Cash mają...
Masz rację, teraz wygląda to bardzo ładnie. Tamta strona to był shit straszny ????Ja mówię, że to będzie najlepszy polski buk, jeszcze 2 tygodnie temu była tibia, teraz już prawie pro. Oczywiście sam wygląd
Jak tak zmienili stronę to może nawet się do nich przerzucę, bo wcześniej to na tej prehistorycznej stronie bałem się grać ????Teraz wyczaiłem, że jest 500 bonus na siatkę. Kurde gdybym wiedział to by poszło na serbie
Wszystko ładnie weszłoMoje propozycje na dzisiejszy wieczór, wszystko dobry kurs:
Bate Borysów 3,25
Goppingen -3,5 (ręczna) 2,17
AEK 2,2; godz.20
Zatem czekamy i trzymamy kciuki
ps. W AKO wyjdzie 15,5 Puściłem za drobne
Czemu minus jak dwa plusy? ???? W drugą stronę to bym zrozumiał
Nieładnie tak kasować typy kolego ????
Okej, niby racja30 sekund był z zegarkiem w ręku, nie chciałem żeby ktoś stracił. O co kaman?