Same czapy dostał 3 ostatnie akcje to on zablokowanyKubiak to jest waleczny ale słaby taka prawda
Powtarzam te dwa typy
Loeb @1.50
Voegele @1.50
AKO @2.25 STS
Widzę że jesteś najmądrzejszy tutaj , więc odpowiedz na pytanie dlaczego trener nie zrobił żadnej zmiany?
Graj dalej na padalcow konarskich po 1.05 i miej pretensje, ze ich Serbia rozwala ???? kolo nie masz pojęcia to czegoś nie dotykasz, chyba ze nie lubisz pieniędzy swoich ????Krzyż pański dla tego włoskiego mamelucha bez życia. Więcej lebkow weź jeszcze do kadry...
Kogo miał wprowadzić? Niestety ale obecnie na ławce Polakow grają parowy same i trzeba sie z tym pogodzić. Została tylko nazwa przeciwko której trzeba kosic grube siano i tyle w temacieWidzę że jesteś najmądrzejszy tutaj , więc odpowiedz na pytanie dlaczego trener nie zrobił żadnej zmiany?
To jest kryminał trzymać na boisku 'nazwiska' które nie potrafią skończyć 5 piłek w secie.
wchodzą młodzi i chcą grać.
Trener debil. Mój trener w podstawówce 15 lat temu lepiej wiedział jak się zabrać za drużynę. Nie idzie, nie chce się,nie wychodzi to wylot!
Edit. Nic nie grałem w tym meczu
Tak jak testoviron : albo nosisz rolexy albo kradniesz ręczniki z siłowni ????.Graj dalej na padalcow konarskich po 1.05 i miej pretensje, ze ich Serbia rozwala ???? kolo nie masz pojęcia to czegoś nie dotykasz, chyba ze nie lubisz pieniędzy swoich ????
Pisze te analizy w tym dziale a jedyne do czego to jakiś Janusz sie przyczepi do tego, ze krytykuje nieudacznika Kobarskiego ???? albo zarabiacie hajs albo jesteście obrońcami nieudacznikow, wybor należy do Was hahaha pozdrawiam latwo zarobionych na Serbach
pisz, ale tutaj to Ci pomogeKtoś ogarnięty z bet365? Potrzebuję pomocy na prv
Koleś on na Hiszpanow dal hahahahahadziekuje dobranoc nigdy tak gladko nie wszedl mi 3 typy wszystkie 3:0
Bo nasz włoski trener ma to do siebie, że wybiera 8 zawodników i wokół nich kręci imprezę. Był taki mecz, w którym próbował kombinować, wprowadzać zmiany itp., ale na pewno nie należy do tego turniej MEWidzę że jesteś najmądrzejszy tutaj , więc odpowiedz na pytanie dlaczego trener nie zrobił żadnej zmiany?
To jest kryminał trzymać na boisku 'nazwiska' które nie potrafią skończyć 5 piłek w secie.
wchodzą młodzi i chcą grać.
Trener debil. Mój trener w podstawówce 15 lat temu lepiej wiedział jak się zabrać za drużynę. Nie idzie, nie chce się,nie wychodzi to wylot!
Edit. Nic nie grałem w tym meczu