>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ceracas 1-1 jeden gol proszony kurde musi wejsć overek ,bo będzie krucho zemną ???? i wszystką kase dam na hokej lm bern i dawos overki

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Mecz: Isner-Coric
TYP: Wygrana Corica
KURS: 3.50
Stawka: 3/10
Bukmacher: b365

Inser we wczorajszym meczu wygladal tak,jakby myslami juz byl przy Wielkim Szlemie. To nie on wygral ten mecz,a przegral go Kuznetsov. Kurs warty ryzyka za mniejsza stawke.
W tym spotkaniu z pewnoscia na wygranej duzo bardziej moze zalezec Coricowi.

Pomoglem? Wcisnij prosze ,,dzieki&#39;&#39;.
Latwo,szybko i przyjemnie ???? Super kurs. Mam nadzieje,ze ktos skorzystal ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
U 0

Gość
Gratulacje ja nie skorzystałem niestety ,a z piłki niemam handicapów azjatyckich ,same meczyki
Jak masz coś to skorzystam
Dziękuję za typ i Pozdrawiam ,oby tak ci dobrze szło aż do końca
Polska 2-2 tb i nerwy mam kurczaczki do boju dla moją kaske bo sporo poszło

U 0

Gość
Za niedługo startuje hokej są te mecze w 1x becie sprawdzałem ,możecie coś wybrać sobie ,ale tak za drobne polecam bo to przed meczowe są nie sezonowe ,i tam wszystko moż esię zdarzyc jak w towarzyskich Hokejowych
oto zestaw HOKEJA
Ice Hockey. QMJHL. Pre-season
00:00 Charlottetown - Moncton 1 1.90
Charlottetown - Moncton zw meczu 1 1.61
Charlottetown - Moncton over 6,5 1.45
1:00 Rouyn-Noranda - Val-d&#39;Or 1 1.75
Rouyn-Noranda - Val-d&#39;Or zw meczu 1 1.47
Rouyn-Noranda - Val-d&#39;Or over 5,5 1.47
1:30 Chicoutimi Sagueneens - Baie-Comeau 1 1.97
Chicoutimi Sagueneens - Baie-Comeau zw meczu 1 1.61
3 pozycje ⛔
5 nastepne ✅
to się troszke nie popisałem ,ale jest ok to sa przed sezonowe i ciezko wyczuć kto jak zagra w lidze będzie innaczej mam nadzieje
Jest dobrze moim zdaniem ,jak na takiego Hokeja jeszcze mecze towarzyskie tych drużyn ,moż experymentują ze składami sam niewiem ,ale ja jestem zadowolony z mojego Hokeja jakiś zysk jest minimalny

U 0

Gość
Caracas FC - Petroleros Anzoategui OVER 2,5 1.65
start o 1 powinni wciśnac śmiało
1-1 ⛔????:;/:
Niemam szczęścia do tych piłek a szczególnie pucharowych :-|:?:;/::-(
Dobranoc Polki patologia nic więcej straciłem sporo ,szkoda gadać co mi odwaliły
miłego dnia życzę wszystkim i powodzenia z wygranymi ,mam na uefe dobry typ ,ale zapodaje go w moim temacie jak się wyśpie i hokeje zobaczymy czy wejdą ,bo za sporo walne na ten meczyk

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Filipinki @ 2.69 z Malezja. Filipiny jak to Filipiny, lubia sprzedawac, ale dzisiaj moze sie skupia bo dzisiaj nie ma co sprzedawac bo dzisiaj sa niefaworytkami. W najgorszym razie jak zrobia runa bedzie mozna kontrowac z zyskiem. Warto sprobowac. Sportowo Filipiny&gt;Malezja.
P.S. Bet365 i 5Dimes pewnie z tego samego dostawcy korzystaja, bo tu i tu ten sam blad odnosnie wyniku ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
⚽ Komsomolsk - Łucz Eniergija, Liczba goli: 0 lub 1 @ 3.00 forBet

Start o 9:00
Pytałeś, jak wygrywać, a wczoraj ustrzeliłeś kurs ponad 2 i dzisiaj 3. To chyba lepsze niż jeb**** się z 1.20 czy 1.03. Tylko nie podpalaj się, chłodno sobie analizuj, w razie czego pytaj, kontroluj stawki i budżet, żebyś po kilku gorszych typach nie spłukał się.

Wczoraj Real - Fiorentina, wiadomo, że mecz towarzyszki, ale dla undera ma to swoją wadę i zaletę. Wadę, że towarzyski, zaletę, że tam piłkarze po prostu nie przemęczają się i jakoś niesamowicie nie walczą o piłkę - ma to swój dobry i negatywny skutek.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom