>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ok dziękuję Luke to czekam na Polskę pewnie zagrają w Czwartek albo ŚRODĘ czekam na Bianca 1 gol i over 7,5 wejdzie jako druzyna ,chociaż to całe szczeście i na Czwartek czekam z hokeja jutro też mam 1 mecz w miare dobry na 18:30 na overa

R 367

romeo12345

Użytkownik
Tenis to jakiś żart kur prowadzić 4-3 i nagle dać tak dupy.
Nie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....

Otrzymane punkty reputacji: +8
juras333 802

juras333

Użytkownik
Nie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....
Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, a poza tym uwierz mi, ze na tym da sie dobrze zarobic ;)

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Lol postawilem na Gavrilova i ogólnie się cieszę, ale to co gra Babos to jawna kpina. Daria nic ciekawego nie pokazała, mecz na mocno średnio niskim poziomie. Ale Babos to ja nie wiem... Brak słów, a słownik mam przecież ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom