Dobrze wyglada Marc Polmans @ 2.42 klahn nie jest w takiej formie zebydawac na niego takie kursy
Nie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....Tenis to jakiś żart kur prowadzić 4-3 i nagle dać tak dupy.
Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, a poza tym uwierz mi, ze na tym da sie dobrze zarobicNie wiem po co to wogóle grasz. Czytałem kiedys wywiad z hednym tenisistą. Jeden sezon gra sie dobrze na poziomie zeby aeansować do powiedzmy setki rankingu a potem jest sie faworytem w meczach z zawodnikami 2-3 setki i oddaje siemecze za dobre pieniądze. Po takim sezonie spadasz poza setke i znowu zaczynasz dobrze grać. I tak wkoło. To jest cały tenis. Bynajmniej w tych niższych kategoriach. A wy sienim podniecacie i gracie to gow....
Juras, jak na wszystkim w bukmacherceBynajmniej to nie to samo co przynajmniej, a poza tym uwierz mi, ze na tym da sie dobrze zarobic
No właśnie i masz odpowiedź po co to gramyJuras, jak na wszystkim w bukmacherce