kubuevil
Użytkownik
Debel utopiony ..Jeszcze z tenisa Mirza/Niculescu + Ahn + Zhuk.. zobaczymy jak wyjdzie myślałem o Troickim cos ktoś ?
Debel utopiony ..Jeszcze z tenisa Mirza/Niculescu + Ahn + Zhuk.. zobaczymy jak wyjdzie myślałem o Troickim cos ktoś ?
Bianca over 1,5 2 tercja 1.41
Przerwa zmienione kursy
Leciutko 2 tercja 2,5 2.36
Nie łamie z 0-40 po czym sam się łamieOfner @2.26
Rijeka - Olympiakos 1 połowa 0-0; 2,01
Koleś został oskarżony i zawieszony na jakiś czas za ustawianie spotkań, jak dla mnie granie w jego stronę kiedykolwiek to niesamowite ryzyko, a tym bardziej po takim kursie, gdzie jeszcze kursy przed spotkaniem niesamowicie urosły na Włocha :razz:Cecchinato poleci z jakimś amatorem ???? Ale jaja, ze ten gosc w ogóle seta ugrał.
No to właśnie jak jest pod obserwacja i pewnie mają już go na czarnej liście to logiczne, że teraz gość musi być czysty... Jakby po tym jeszcze coś kombinował, to znaczy że jest głupi po prostuKoleś został oskarżony i zawieszony na jakiś czas za ustawianie spotkań, jak dla mnie granie w jego stronę kiedykolwiek to niesamowite ryzyko, a tym bardziej po takim kursie, gdzie jeszcze kursy przed spotkaniem niesamowicie urosły na Włocha :razz:
Jak dla mnie to bardziej Edmund ustawił mecz ????Koleś został oskarżony i zawieszony na jakiś czas za ustawianie spotkań, jak dla mnie granie w jego stronę kiedykolwiek to niesamowite ryzyko, a tym bardziej po takim kursie, gdzie jeszcze kursy przed spotkaniem niesamowicie urosły na Włocha :razz:
Zwrot 1 połowa ,całe szczeście teraz czekamy na 2 gole i kasa będzie jak nie trudno :;/:Luke co powiesz
Sevilla 2,5 1.65
wchodzę grubo w ten meczyk na 1 jest 1.40
1 polowa over 1 1.63 zaryzykujemy jak 1 gol to zwrot