>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Piłka Nożna - Rosja Premier Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Spartak Moskwa vs Arsienal Tuła
Typ: BTS = NIE
Kurs: 1,64
Na ten mecz wybralem typ = obie druzyny nie zdobędą bramki . Spartak w poprzedniej kolejce zostal rozbity 1-5 przez Zenit . O przegranej zadecydowaly przede wszysktkim bledy Spartaka - pod koniec 1 polowy , potem fatalny blad bramkarza . W tym meczu Spartak wyjdzie skoncentrowany od 1 do ostatniej minuty . Nie przytrfiaja im sie takie bledy w dwoch kolejnych meczach . Arsienial natomiast to zespol , ktory malo atakuje na wyjazdach , skupia sie na defensywie , oddają 2-3 celne strzaly w meczu max. Arsienal w ostatnich meczach w Moskwie nie zdobyl bramki . Na stadionie Spartaka ciezko sie gra gosciom , nawet Krasnodar nie umial strzelic bramki w tym seozonie w Moskwie , wiec nie spodziewam sie tutaj gola ze strony Arsienalu !!!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek Litwa z Chorwatami w tym samym skladzie co ostatnio z Polakami i chyba Gruzinami? bo jak tak to Chorwaci ich zmiazdza a hc +1.5 na nich.
Ja jeszcze w pracy, jest skład chorwatow? Nie znam składów,a jak Litwa pierwszym gra,to na taki mecz mogą się spiąć.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Aż żal patrzeć na taki mecz, w dodatku jedna z zawodniczek to TOP4 rankingu, aż się nóż w kieszeni otwiera. Jeszcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Qrchuck,jak znajdziesz ,podeślij składy na ten mecz.
Fajny jest kurs na Grecję,że wygra mistrzostwa, moim zdaniem duże szanse ma w tym roku.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ja rozumiem, ze WTA, ze dobry return...ale to troche smutne kiedy przeszkadza Ci wlasny serwis

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ja rozumiem, ze WTA, ze dobry return...ale to troche smutne kiedy przeszkadza Ci wlasny serwis
To nie serwis jej przeszkadza, ona parodię w wymianach gra. Z tego gema na seta sama sobie 3 błędy zrobiła, ale na szczęście Flipkens też nie chce wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom