atp_open
Użytkownik
Jestem na innym i tym forum. a skriny = test cenzury, i jak widac jesr dalejATP się już nagadałeś na tym innym forum?
Atencja się słabo zgadza czy co ze teraz taktyka pokazywania stawek na pół ekranu?
Jestem na innym i tym forum. a skriny = test cenzury, i jak widac jesr dalejATP się już nagadałeś na tym innym forum?
Atencja się słabo zgadza czy co ze teraz taktyka pokazywania stawek na pół ekranu?
Mugu powinna ogarnąć 2-0, do tego chyba też rzucę 2-0 Pliskovą i już jest AKO około @3kurs az 1,21 na Guguruze? do dubla z no wlasnie z czym. Guguruza 2-0 z Flipkens az po 1.65
Gdyby nie problemy Konjuh to Flipkens by juz nie bylo ale nawet to 1.65 troche malo do tego chyba Garcie z Lepchenko.
Ja biere garsijekurs az 1,21 na Guguruze? do dubla z no wlasnie z czym. Guguruza 2-0 z Flipkens az po 1.65
Gdyby nie problemy Konjuh to Flipkens by juz nie bylo ale nawet to 1.65 troche malo do tego chyba Garcie z Lepchenko. Albo Rydwanescu. Jak juz zagrac to sie podwoic albo przegrac ponizej 1.7 czy 1.8 granie w wta troche malo oplacalne.
Też pograłem Mugu 2:0 i Kuznietsova WINkurs az 1,21 na Guguruze? do dubla z no wlasnie z czym. Guguruza 2-0 z Flipkens az po 1.65
Gdyby nie problemy Konjuh to Flipkens by juz nie bylo ale nawet to 1.65 troche malo do tego chyba Garcie z Lepchenko. Albo Rydwanescu. Jak juz zagrac to sie podwoic albo przegrac ponizej 1.7 czy 1.8 granie w wta troche malo oplacalne.
Co tak wszyscy na Kuze lecą?Też pograłem Mugu 2:0 i Kuznietsova WIN
Blue i Red,później złożyli jedną. Mimo wszystko tak jak napisałeś, nie są Chiny mocne, brakuje tych 2-3 najlepszych. To samo Liban,będzie tu pewnie faworyzowany,a nic wielkiego nie gra,wczoraj Koreancow stres chyba zjadł,bo takie straty co mieli,to nieporozumienie. Australia też drugim składem przyjechała. Może Filipiny coś namieszaja ????Iran - Indie over 142,5
w 2 polowie Iran lzej pogra w obronie i troche koszy wpadnie, a ciapki z tego co pamietam szybkie akcje bez defensywy taka linia troche niska.
dzisaj Filipiny po 3.40 wpadly, ta druzyna China blue rozgrywala turniej ostatnio u siebie i przegrywali z zelandia i jakas uniwersytecka chyba druzyna Litwy, warto proboac przeciwko nim bo sa przewartosciowani.
Jest 19-19, ale czy teraz to wszystko się nie rozleci ????To już mogę rozliczać
Jestem szczęściarzem, w 1secie 25-13, w drugim dostają lanie ????
![]()
Jednak 24-26Jest 19-19, ale czy teraz to wszystko się nie rozleci ????
EDIT
21-23, no cóż ????
EDIT2
24-24, ciekawie
faktycznie robią babole ale akurat w takim meczu ruskie mogą pokryć linię 66
skontrowane , ale niepotrzebnie widze bo kontra nie wejdzie kurdefaktycznie robią babole ale akurat w takim meczu ruskie mogą pokryć linię 66![]()