filipek1996
Użytkownik
God mode i po meczu, złapałem @9.80nadal na wkurwionego troche wyglada
Tylko Fedex/Fogg/Nadal posiadają God Mode, oby się odpalił.
God mode i po meczu, złapałem @9.80nadal na wkurwionego troche wyglada
Słaby dzień. Thiem jak i Kangur nie posiadają God Mode. Novak to był kosmita, zapewne, ba na bank na dopingu jak Murray sezon temu. Uprawiam sport całe życie, Rafa miał dziś słaby dzień, a Kangur świetnie to rozegrał, żeby nie było jazd o wałku. Gratuluję torbaczowi, ale sam fakt, że Rafa nie uruchomił God Mode na dość wolnej nawierzchni, no cóż .. Nie wszystko przewidzimy, gratulacje i dobra flaszka na mój koszt dla Nicka.no bo koks to nie wszystko, Filipek pierwszego posta potraktowalem jako zart ale jak czytam drugiego to sie pytam a gdzie Novak czy nawet Thiem, który potrafil na maczce przycmic ten god mode Nadala, zreszta po pieknym meczu, z tym, ze Nadal juz mial w pewnym momencie dosc odbijania Thiem sie na nim pieknie zemscil za final w hiszpanii, jeszcze ten god mode jak juz wlaczasz fogga to gdzie jest wawrina na hardzie..
no i Nicki skonczyl asem god mode przelamanego do zera gem wczesniej.
????Portland Timbers - New York Red Bulls, New York win DNB @ 2.85 STS
Metz v Monaco 2 @ 1.34
Górnik over 0.5 bramki @ 1.44
@1.93
na rozgrzewkę, za drobne żeby się sprawdzić z rańca.
Manly United - Sydney Olympic
under 0.5 w 1. połowie @ 2.40
Birlova/Makroguzova w sts po 1,7 a w toto na nasze 2,6....można niemal siurka zrobić dodając jako pewniak mistrzynie świata Niemki po 1,15.Ciężki mecz do typowania,nawet buki się gubią.Ja na początku miałem grać Rosjanki ale teraz mam spore wątpliwości bo nasze mogą to wygrać..Szkoda tylko,że jest podatek.Swansea City - Manchester United
Over 2.5 @1.95
Kovatsch M. / Kissling J. @1.71
Birlova E. / Makroguzova N. @1.408
Mol A. B. / Sorum Ch. S. - Lupo D. / Nicolai P.
1 set over 38.5 @1.83
Bardzo fajnie zagrały Rosjanki wczoraj, na tym bazuje dzisiaj że będzie rytm. Kurs o kant dupy ale co zrobić. Na papierze ino lepsze od naszych i jest forma.Birlova/Makroguzova w sts po 1,7 a w toto na nasze 2,6....można niemal siurka zrobić dodając jako pewniak mistrzynie świata Niemki po 1,15.Ciężki mecz do typowania,nawet buki się gubią.Ja na początku miałem grać Rosjanki ale teraz mam spore wątpliwości bo nasze mogą to wygrać..Szkoda tylko,że jest podatek.
Gould jeszcze do gry?Zhou Yuelong v Martin Gould @ 2.12
Mimo,że się tego spodziewałem to na mnie tez zrobiło wrażenie ogranie klasowego duetu Heidrich/Verge-Depre ale nasze też je niedawno ograły 2-0 gdy były w gorszej niż teraz formie dlatego nie ma co szaleć ze stawką. Dla mnie Kolosińska to super profesjonalistka, świetnie fizycznie przygotowana i zasługuje jak mało kto na sukcesy dlatego odpuszczę sobie ten mecz. Do gry imo Ludwig/Walkenhorst mimo tego,że grają z rodaczkami a takich meczy unikam i Samoilovs/Smedins niesieni dopingiem kibiców.Bardzo fajnie zagrały Rosjanki wczoraj, na tym bazuje dzisiaj że będzie rytm. Kurs o kant dupy ale co zrobić. Na papierze ino lepsze od naszych i jest forma.