H
733
to jest bez sensu @1.85 na wygraną Valencii a przy 1-0 i wchodziValencia wygra i over 1.5 w meczu @1.90
Monaco wygra @1.30
Jednak dali radeVan De Zandschulp/Meis @2.28
e: Oo chyba szybki minusik bedzie ????
I jednak nie chcą Nowaka w Gdańsku. ft 2-3Po ht w Gdańsku można stwierdzić, że drużyna (?) nie chce swojego trenera. Wawrzyniak wolał zejść sam. No może gdyby zamiast poprzeczki, ale to gdybanie... Prawie mistrz Polski, prawie... Na razie wstyd kopacze z Lechii.
edit
Trochę ich opie.... i 1-2
edit2 chyba czytali i 2-2
czemu ostatni raz jestees , Tomciomenie ?:-(wITAM wSZYSTKICH
Co gramy na nockę ja mma 1 meczyk o 21 na zw meczu san dog i to gram grubo
Pozdrawiam wszystkich moich ziomków i wszystkich na forum
luke oby ci wchodziło bo ja tu jestem już ostatni raz ,więcej napisze w moim temacie koło 22 i Powodzenia życzę wszystkim z wygranymi
Dzięki bardzo wszystkim:]
Rosja, z kontry nie trafil spod kosza..na wygrana, ale ta trojka Rosjan na 72 piekna, duzo traca bez Fridzona jednak nie mial kto trzaskac za 3 a w 4 kwarcie go nie widzialem, wczesniej mialem tylko pograny over i nie ogladalem.Svitolina po 2.36 z Georges, latwo tego nie pusci
i Rosja w kosza po 2.79 przy 72-75 jest Mozgov jest moc hehe
a moze zadna hehe, nie przewiduje latwego odlamania tego manekina przez Giorgi a szkoda bo lekko pogralem wloszke po 6Ale Giorgi albo Georges ktoras teraz wygra a moze obie
No bez kitu polamala sie Giorgi z 30:zero:/ ja pogralem wczoraj jej handi + 5.5 i juz w drugim secie sie cieszylem glupi a zapomnialem ze to wta:/ dwa razy sie Giorgi polamala z 30:0 kretynka roku nie mam pytana moze zadna hehe, nie przewiduje latwego odlamania tego manekina przez Giorgi