madritista94
Użytkownik
Lechia wygrajcie to!
Ale Darmstatd to całkiem dobra drużyna, spadkowicz z Bundesligi i oczywiście mają aspiracje na awans, gra tam m.in. Hamit Altintop, nasz Sobiech sporo zawodników z doświadczeniem w Bundeslidze a na razie po 2 meczach 4 pkt jak wygrają mogą mieć lidera i iść po awans, także nic w tym dziwnego. Myślę że warto stawiać na nichSTS potroili mi zakład na live...
Kevin Grosskreutz miał jakąś kontuzję że 3 ligę odwiedził, jakieś regionalne a teraz strzela bramkę dla 2. ligowca Darmstadt???
czy taki słaby się zrobił???
młody szczunek przecież jeszcze z niego.
Chodziło mi bardziej o to że grał w BVBAle Darmstatd to całkiem dobra drużyna, spadkowicz z Bundesligi i oczywiście mają aspiracje na awans, gra tam m.in. Hamit Altintop, nasz Sobiech sporo zawodników z doświadczeniem w Bundeslidze a na razie po 2 meczach 4 pkt jak wygrają mogą mieć lidera i iść po awans, także nic w tym dziwnego. Myślę że warto stawiać na nich
Lechia-Sandecja over 9,5 rr 1,65 totolotek
Sviecia +5.5 @ 1.88
patolaPortoryko u19 w siatke 1.80
pierwszego seta prowadzili cały czas i dostali runa chyba 6 z rzedu w koncowce i przegrali, drugiego już na spokojnie ogarneli teraz 8-6 w drugim. Przed meczem po 2.40 stali.
Ale masz wyczucie. BrawoSandecja Nowy Sącz @7.50
Lechia spuchła, albo mi się wydaje
Lechia - Sandecja, Lechia over 2.5 kartki @ 2.25 STS
Niestety 1 zabrakłoNie widzę coś tych kartek Lechii
Sandecja Nowy Sącz @7.50
Lechia spuchła, albo mi się wydaje
Kyrgios czubku ????za @1.70 jest over 10.5 w 1. secie
i ja to mam zagrane z
over 10.5 w 1. secie u Isnera @1.90